слот машини во езерото женева

Најновите WrB Лондон настан, да се одржи во OXO2 Кула, Лондон, на 17 октомври, 2018, се занимава со многу добредојдена тема на " Одговорни игри, ООП и во крајна линија.' Поимот корпоративна општествена одговорност е попопуларна од било кога, иако нејзините импликации на одредени бизнис практики и стратегии за профитабилност може да не биде јасно сфатен.Според организаторите на WrB Лондон, "Оваа година повеќе од кога било досега, врската помеѓу стабилност и профитабилност стана неверојатно јасни.Во пресрет на над £18 милиони [$23.4 милиони] во парични казни издадени од страна на UKGC [велика БРИТАНИЈА Коцкање Комисијата] за неуспесите да ги заштити корисниците од зло, и ги демне опасност од изгубено лиценци, корпоративна култура е менувањето на драматично." На UKGC е направен добредојдовте партнер во иницијативи за да се подобри практики, а исто така сервисирање на клиенти како и одржување на бизнис слот машини во езерото женева. WrB Лондон изјави дека се надева дека "за да го промените тонот на разговор околу ООП од една закана, на еден од можност." На настанот ќе имаат комбинација на индустријата играчи и регулатори, да "ви донесе до брзината со глобалната комерцијален тренд кон различноста, еднаквоста и одговорност, и опремување со пракса tools да се информирате вашиот ООП стратегија." Првиот 'Разновидност и вклучување работилница" ќе се одржи, чија цел е "да тропа на бариерите за вклучување за повеќе разновидна работна сила во игри на среќа." Поради ограничен простор на располагање, делегати заинтересирани во посета на работилница се бара и да е-пошта [email protected] за да се покаже вашиот интерес.Работилницата ќе се истражуваат врската помеѓу диверзитет и вклучување иницијативи, и тоа како компаниите се справи со репутација прашања и за доверба на потрошувачите.Затоа што жените, црна и малцинските етнички (BME) и ЛГБТ+ заедници имаат тенденција да бидат доволно застапени во коцкање сектор, на работилницата има за цел да ги презентираат начини да се отстрани пречки за учество.Улогата на регулаторите во овој сеопфатен процес се загледа во, како и.Меѓу оние кои учествуваат се myGWork на Различноста и Вклучување Советник Roianne Nedd, Банкарска Група HR Директор Дејвид Топки, Глобалниот договор на ОН Мрежа велика БРИТАНИЈА Извршен Директор Стив Kenzie и Silverfish ООП Директор Лаура da Silva.На WrB Лондон настан официјално се отвора со дискусија за " Следење на Европската регулаторните иницијативи за подобрување на заштитата на потрошувачите.' Ова ќе вклучува специфична идеи за она што оператори треба да направите за регулаторните парични казни, и испитување на влијанието на националните самоисклучување се регистрирате.Исто така студирал се ефектите од либерализацијата на нови пазари за заштита на потрошувачите, и Шпанија неодамна регулирани онлајн игри на пазарот.Ги ублажуваат дискусија е Regulus Партнери' Дан Waugh, и помеѓу оние кои зборуваат се UKGC Извршниот Директор Тим Милер, шпанската Директорат за Коцкање Регулатива е Сузана Campuzano Fernandez, Малта Игри Орган Заменик Генерален Советник Карл Brincat и дански Коцкање Орган Директор Birgitte Песок.Регистрирајте се за WrB Лондон: Одговорен игри, ООП и во крајна линија тука.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre ну не kuni блек џек лажирани.