со колку карти да се игра покер

Филипини коцкање регулаторот има појасни дека тоа нели доделува секоја компанија монопол на обезбедување на случаен број генератор (RNG) казино игри својата онлајн коцкање licensees.На 26 септември, на Филипините Забава и Игри Корпорација (PAGCOR) издаде еден меморандум потврдува Montford Inc со колку карти да се игра покер. – опишани како "дистрибутер на RNG-базирани игри развиена од страна на Playtech" – како Игри на среќа Софтвер Услуги за своите Филипините Префрлани Коцкање Оператор (POGO) licensees со при-пејд мобилен телефон кредити и плати казино.

PAGCOR е мемо отиде за да се предупредат POGO licensees дека "до денес," Montford беше само акредитирани RNG игра на услуги, и на тој начин "само RNG-базирани игри дистрибуирани од страна на Montford е дозволено да се користи од страна на нашите POGO licensees." Овој указ беше "ефективно веднаш" и било licensees да се најде со користење на други провајдери ќе бидат предмет на "соодветните demerits и административни казни." Во изјава (прочитајте овде) обезбедени од страна на PAGCOR да CalvinAyre.com во петок, PAGCOR вели дека тоа "не грант монопол да Playtech" за RNG онлајн казино игри.Изјавата наведува на септември 4 мемо издадени од PAGCOR е оф-шор Индустријата за Лиценцирање на Одделот (OGLD), кои дадоа POGO licensees 15 дена во кој треба да се "применуваат за потребните акредитација за нивните игри провајдерите на софтвер." PAGCOR рече дека неговата септември 26 мемо повторно Montford "беше направен со оглед на тоа дека само Montford Inc.во согласност со директивата" во септември 4 кодови tipico казино заработи пари. PAGCOR истакна дека тоа "не го спречува било кој друг игри платформа на услуги од кои аплицираат за истите акредитација." PAGCOR нагласи дека OGLD "даде POGO licensees доволно време да се усогласат со нашите директивата да се применуваат за соодветните акредитација" и оваа директива "се уште стои во моментов," што значи OGLD "уште прифаќа било која апликација за акредитација како игри провајдерите на софтвер." PAGCOR додаде дека "нема за цел да се ограничи POGO licensees на нивната предност во однос на употребата на RNG-базирани игри за нивните префрлани игри операции" и регулатор "има за цел да ги почитуваат не само законитоста на спроведувањето на оф-шор игри операции во Филипините, но исто така и интегритетот на индустријата." CalvinAyre.com сте се обиделе да потврдите дали PAGCOR примил било апликации за акредитација на игри на среќа софтвер провајдери, покрај Montford е, и ако не, што PAGCOR му се припишува на оваа очигледната неможност на POGO licensees да ги почитуваат утврдените рокови.Регулаторот допрва треба да се одговори пред овој напис беше објавен.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre со при-пејд мобилен телефон кредити и плати онлајн казино.