рулет Rak одберете рас Al Khaimah

Научни Игри има пријавени 7% од година на година се зголеми во Q3 приходи до $821m, благодарение на $46.5 m приходи од NYX Игри Група.Добавувачот заврши својата стекнување на NYX во јануари и неговиот придонес е голем во текот на Q3, заедно раст во Научните Игри' Лотарија и Социјална бизниси.Генерално, нето загуба од $351.6 м беше објавено, во споредба со $59.3 м за време на Q3 2017, но ова се вклучени $309.6 m во судски такси должници да Shuffle Техника.Научни Игри беше наредено да плати група ривал компании во август, по поразот на НАС антимонополските случај.Сепак, тоа сеуште не резултираше во било паричен одлив како пресудата е предмет на жалба.Консолидираната која им припаѓа на имателите EBITDA се зголеми од 9% до $325.7 m, со консолидираната која им припаѓа на имателите EBITDA маргина расте од 38.9% до 39.7% рулет rak одберете рас al khaimah. Net пари обезбедени од оперативни активности, исто така, се зголеми на $223.5 m, на 104% пораст, додека Научни Игри се размислува за иницијална јавна понуда на малцински интерес во своите социјални игри бизнис во 2019.Бери Cottle, извршен ДИРЕКТОР и Претседател на Научни Игри, рече: "Ние сме многу задоволни со растот гледаме низ нашите бизниси како што продолжи да ја води нашата индустрија во иднина."Мајкл Quartieri, Главен Финансиски Директор на Научна Игри, додаде: "Овој квартал се одбележува нашиот дванаесеттата последователен квартал од минатата година раст на приходите и Консолидирани AEBITDA." најдобри плаќаат казино во близина на мене.