играње покер на интернет

За повеќето од нас кој излезе во текот на интернет бум, имаше најмалку една малолетничка ден каде што мислевме дека на повеќето случајни срање е можно, организирала .com по тоа и да се провери на интернет за да се види дали постоеле.Како такви, компании сакаат да обезбеди повеќето бесрамна и очигледно име на домен за нивниот бизнис, и често се плаќаат големи пари за нив.Ова важи и за сè, од Tools.com да Sex.com (изненадувачки, само еден од тие е еден порно сајт), и сега онлајн коцкање индустрија се подготвува за наддавање војна како Медиа Корп најави планови да се стави Gambling.com на продажба во почетокот на 2011 година играње покер на интернет. Медиумите Корпус извршен ДИРЕКТОР Џастин Drummond тврди дека компанијата е ставање на потенцијално профитабилен име на домен за продажба, за да им помогне на фондот нови придобивки, како на компанијата има долго досие за купување на популарни имиња на домени и нервира нив за профит игра покер на unibet. "Додека групата има значителни парични резерви, ние неодамна видовме голем број на возбудлива стекнување можности во онлајн коцкање и онлајн рекламниот простор," Drummond, изјави притиснете зголемените орел казино waterpark часа. "Успешната продажба на www.gambling.com ќе им даде на групата значителни финансиски ресурси да ги извршуваат овие стекнување можности" зголемените орел казино waterpark ден да помине.

Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre зголемените орел казино waterpark се занимава.