Desserte на рулет се прелива Outillage

Виртуелната реалност порно доаѓа во Лас Вегас, иако ќе всушност треба да биде во вашата хотелска соба да ја добиете вашата виртуелна карпи off.Виртуелната реалност цинизми peddlers VR Bangers го најави тие го кријат помош на VR безжични слушалки создателот AuraVisor заедно со некои Лас Вегас хотели за областа испитување на нешто што се нарекува VR Bangers Хотел Искуство.За $20, VR Bangers вели хотели ќе се обезбеди вашата соба со AuraVisor слушалки претходно вчитани со VR Banger е "извонредно порно" технологија во славното 1080p HD видео со резолуција над 100 степен од областа на визија.На слушалки ќе им понуди на клиентите можност за избирање на pervy содржини од сопствени VR продавница поврзани со Google Play пазарот.Содржината ќе наводно се започне со еден удар на вашиот виртуелен врата, и VR Bangers вели дека корисниците ќе бидат во можност да "ја видите вашата хотелска соба реплицира во VR слушалки," укажува на тоа дека тие го снимија содржина во земјите-хотели.Проблем е, VR Bangers сеуште не сте рече кој Вегас хотели ќе бидат вклучени во судењето, така што изгледа како клиентите ќе мора да телефон надолу за да пред шалтерот и се распрашуваа за тоа дали тие можат да имаат виртуелен wank desserte на рулет се прелива outillage.
(Вие исто така може сакаат да се дискретно се распрашуваа за тоа како често слушалки се дезинфицираат.) Се чини малку веројатно дека Вегас хотели во прилог на поголемите казина ќе биде прв во редот за тестирање на VR Bangers опрема, како што е прифатено од мудрост која казина не сакате престојуваат cooped до вашиот хотел соба, тие сакаат надолу на казино подот, или овие денови, во клубови или покрај базенот, трошат повеќе од $20 за вашата забава.На плус страна, виртуелна порно резервни делови од обврската да се ангажира про, што значи дека само се кандидира на ризикот од pissing виртуелна жилети преку вашиот виртуелен ванг, тогаш имате виртуелен лекар стап својот виртуелен брис до вашиот виртуелен уретрата, тогаш заклучувајќи дека имаш виртуелна трипер, половина од кои се отпорни на виртуелна антибиотици овие денови, па ти си практично се зезнав.Повторно.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre desserte на рулет се прелива кујна.