Desserte на рулет се прелива скара

На Невада Игри Одбор за Контрола излезе минатата седмица со својата годишна шема за откривање на слот машина и табела игра казино победи процентите за секоја од 19 пазари тоа редовно се следи.Врз основа на информациите дадени во табела, слот или на маса игра играчи може да strategize да се утврди најдоброто место да се оди да се игра својата игра на избор, на самото место каде што тие ќе имаат најдобри шанси на победа.Теоретски, на пазарот кој покажува највисока победа процент во државата ќе биде најлошото место за некој играч да оди, но на пазарот со најниска победи процент може да биде најдобра.Теоретски.Повеќето слот победи проценти се многу блиску, со само 2.96 процентни поени одвојување на пазарот со највисока победа проценти на пазарот со најниска.Исто така, треба да се напомене дека Невада Игри Одбор за Контрола е положи свечена заклетва за тајност за откривање на која казина се во секој пазар.Некои се очигледни.Ќе треба да дознаам Четири Квинс, Златна Грутка и Fremont се меѓу Одбор за Контрола е 20 центарот на Лас Вегас пазарот nonrestricted својства.Но е Strat, или не, на Одбор за Контрола сметаат дека да се биде меѓу одбор е 59 Лента својства?Во кој на пазарот не на Јужна Точка падне?Меѓу Лента својства или во одборот е нејасна "Рамнотежа на округот" категорија, која има 57 локации?Одборот не мора Хендерсон пазарот категорија — иако постои еден за Северна Лас Вегас — па ние мора да се претпостави дека сите падне во рамките на "Рамнотежа на округот" категорија.Па назад до каде е најдоброто место да се игра слотови.Во 2021 фискална година, која траеше од 1 јули 2020 година, до 30 јуни 2021, државата е речиси 121,000 слот машини — дека не се брои оние во погодност продавници, ресторани и супермаркети — чуваат 6.95% од парите што отиде во нив.Тоа значи 93.05 проценти од парите се стави во навраќа на играчи или, дури и полесно, за секој $100 стави во машина, $93.05 се враќа — тоа само може да не се враќаат назад за да you desserte на рулет се прелива скара. By игри регулатива, слот машини може да се задржи до 25 проценти од парите што оди во, според Мајкл Лотон, високи истражувачки аналитичар за администрација поделба на Одбор за Контрола.Конкретно, Регулатива 14 вели: "Сите игри уреди мора да го .. леле реставрација друид најдобри во слотот. теоретски платите на математички докажана процент од сите износи wagered, кој не смее да биде помала од 75 проценти за секој облог достапни за игра на уредот." Во 2021 фискална година, слот играчи стави $108.8 милијарди во сите деноминации на слот машини.Што се споредува со $89.1 милијарди случува во машини во COVID-idled фискална година 2020 година леле ret паладин најдобри во слотот. Но процентите се различни во различните пазари.Ако се оди со број и веројатноста, најлошото место да се игра е во центарот на Лас Вегас, каде машини одржа 8.43 проценти, што значи играчи освои 91.57 проценти од парите назад.Бидејќи знам дека сакате да знаете, втората најлоша задржете процент од гледна точка на играч на 17 својства во рамките на Laughlin пазарот, на 8.06 проценти/91.94 проценти сплит, и со Икони, една 8.03 проценти/91.97 проценти split. By споредба, во 20 својства во Рено, на задржете процент беше 5.47 проценти, што значи дека 94.53 проценти од парите се вратив на играчи.Следниот најдобар на листата: Wendover, кој имаше 5,6%/94.4 проценти сплит.Но, јас не сум да се очекува од луѓето да скокаат во своите автомобили и да се направи посета на Рено или Wendover да се игра слот машини, бидејќи тие може да имаат подобра шанса за победа.Всушност, држете проценти скокаат околу често.Меѓународната Игри Институт во UNLV има база на податоци со која покажува задржете проценти од година и по месец да се вратам во јануари 2004 година леле pvp непријателските најдобри во слотот. На пазарот што може да имаат најмногу поволни задржете проценти за играчот може да имаат најлоша еден месец подоцна.Сето тоа е прашање на веројатност и да се биде во право машина во право време.Која е причината зошто играчи постојано се стреми да слот машини.Тие се лесно да се игра, изобилство во казино и тие повремено се прават луѓето да се милионери.Теоретски..