Petit Manoir Du казино ресторан

oard претседател Кевин Закон се вели во соопштението дека сите членови се согласија својата претходна одлука "беше соодветни".Но, изјавата додава: "Сепак, ние сме подготвени да се забавуваат на гувернерот барањето за издавање на ново барање за апликација за овој регион." ven ако тоа одлучи да ги дели нови понуди за казино во Јужниот Ниво, тоа е јасно, ако Genting – или било Азиски-врз основа казино операторот – ќе бидат заинтересирани за запишување на натпреварот.Јужниот Ниво е ретко населен и судени економски потресени, што може да го направи тоа неатрактивни за потенцијалните понудувачи.ne беше за казино во Tuxedo, каде што фирмата планира да изгради US$1.5 милијарди долари сопственост нарекува Фунта Шумски Предел.Вториот обид беше за НАС$1-милијарди место во Монтгомери.Тоа беше за да се брендирани Места Светот Долината Хадсон. petit manoir du казино ресторан.