евтини соби атлантик сити казино

Околу 13,000 Цезар Забава Корп вработените опфатени со Кулинарски Локалните 226 во вторникот претежно одобрени од пет-годишен договор помеѓу унијата и казино компанија.На Цезар портпаролот рече дека 97 проценти од вработените го одобри договорот, кој ги опфаќа наемнини и надоместоци за многу nongaming позиции на компанијата Лента места, вклучувајќи храна и пијалаци на работниците, гостинската соба присутните, бел оддел, носачи и други.Само сега-затворена Сметка и Quad не беа опфатени со нов договор.Цезар е втора голема Лента одморалиште компанија да се согласи на нов договор со Кулинарски, државата е најголем труд унија.Во ноември, 21,000 MGM Места Меѓународни работници одобрени нов пет-годишен договор.Во соопштението, Кулинарски лидерство рече новите одобрени економски пакет "огледала токму она што е договорено од страна на синдикати и други работодавци." На MGM договор не го копчето за покачување во првата година.Сепак, компанијата се согласи да плати дополнителна 35 центи на час во корист пакет оваа година, а 50-отсто и 55-отсто час се зголемува во две и три години.Новиот економски пакет им овозможува на работниците да ги задржат своите тековни здравствено осигурување и други бенефиции.Специфични промени во храна и пијалаци однос цел да се обезбеди потребната флексибилност потребни за повторно отворање на затворени простори и донесе работници вратат на нивните работни места.Нови мерки во домаќинство се создаде одделот јазик со цел да се зголеми работа безбедност.Според документот е предвидено да MGM работници пред гласањето, договорот ќе се отвори во четвртиот и петтиот години за да разговараат за нова бенефиција се зголемува евтини соби атлантик сити казино. "Преку преговори, Цезар и синдикатите работеле заедно за да се постигне договор со кој се дава на работниците можност да се обезбеди за нивните семејства," Кулинарски Секретар-Благајник Geoconda Arguello-Kline се вели во соопштението е коцкање правна во нешвил тенеси.
"Со огромна поддршка за новиот договор покажува членови сакаат сигурна иднина со добри работни места и силна придобивки." Цезар Забава портпаролот на Гери Томпсон рече: "овие договори имаат корист сите страни и ќе ни овозможи да работат заедно за да се обезбеди проширени можности за работа како Лас Вегас продолжува да се опорави од долгата рецесија." Договори меѓу Кулинарски и нејзините поврзани Бармени на Локалните 165 покривање 40,000 работници истече на 1 јуни е коцкање правна во небраска. Кулинарски членови гласаа во Мај да го одобри 60% зголемување во членарина да создаде фонд што би поддршка на работниците во случај на штрајк.Во прилог на MGM Летувалишта и Цезар својства, синдикатите истече на својства контролирани од страна на Бојд Игри Корп, на Tropicana Лас Вегас, Ривиера, Treasure Island, Златна Грутка, Ел Cortez, Stratosphere, D Лас Вегас, Четири Квинс и Златна Порта.Унија членови имаат маршираа на Лента во неколку прилики, но целта на pickets е Космополитски на Лас Вегас, каде унија и одморалиште службени лица не биле во можност да се дојде до договор, договорот за покривање на одморалиште е noncasino работници. е коцкање правна во nc.