змеј потрагата 11 казино награди во вредност од тоа

Онлајн покер облека PokerStars е донесена два чекори да ги менувате своите екосистем следниве минатиот месец во исполнувањето на своите Isle of Man седиштето меѓу менаџментот и одберете група на Ѕвезди играчи.Еден од промени во политиката е специјално насочени кон заштита на рекреативни играчи додека други ќе првенствено корист неговата победа играчи.Втората група ќе го цениме Ѕвездите' кампања против " ratholing,' која ја опишува играч кој ќе победи големо тенџере потоа quits соба, само да се приклучат кратко потоа со помал bankroll, притоа негирајќи победа играчи можност да ноктот вратат на нивните загуби од среќа риба.Ѕвезди има предлог за следење на играчите оџакот големини кога тие ќе заминат на табела со цел да се воспостави минимум купи-во ако играчот rejoins акција набргу потоа.Ѕвезди е mulling на 18-20 час следење период за да се создадат овие "оџакот идентитети" но признава дека одредувањето на специфични времетраење е "предизвик." Втората промена на политика е повеќе значајни, со тоа што претставува ретка обид од страна на Ѕвезди да се стави системи во место да ги заштити своите рекреативни играчи.Оваа политика ги отстранува способноста на играчот да се седне на маса додека одбива да игра се додека не се признаваат риба зема седиште.Сега, ако се занимаваат престанува за одредено количество на време, на маса ќе се затвори.Овој "кралот на ридот' решение спречува активни играчи од седи надвор додека очигледно послаба противник несвесно ја става главата во бидете внимателни да не accide.На crackdown на 'bumhunting' е во моментов се ограничени на одбраната игри и удели на Ѕвездите' .com и .еу сајтови, но Ѕвезди е ветувачки да се прошири политиката во догледно време.Кои Ѕвезди ќе направат таков гест за нивната рекреативна играчи е прекрасна, но политика нема да се елиминира bumhunting на сајтот.Во најдобар случај, тоа ќе го направи победа играчи работа малку потешко да се најде на нивните риба.Ѕвезди лекување симптом, а не на коренот.Единствениот вистински лек за bumhunting е вкупно анонимност, но Ѕвезди не се подготвени да одат таму само уште.Таму е, наводно, фракција во рамките на Ѕвездите' управување со тоа би сакале да го усвојат политики кои се слични со Bodog Покер Мрежа е рекреативни играч модел – до и вклучувајќи Bodog е целосно анонимни маси – но многу поголема фракција нема желба да ги отуѓи покер форуми.Па до пред се победа играч гласови на 2+2 извикаат во unison за анонимен табела опција, тоа ain не се случува.Без оглед, за мулти-tabling про-friendly сајт како Ѕвезди јавно да го изразат грижа за своите fishier играчи сугерира Ѕвезди е најмалку флерт со намалување акцент на 'aspirational' маркетинг модел во кој новите играчи се наводно џагорливите за можноста да одговара на нивните недоволно развиени вештини против Ѕвездите' про списокот.Овој пристап има служел Ѕвезди и во минатото, но покер светот се движи од својот фокус на добрите, и Ѕвезди би било добро да се спроведе повеќе политики што се стави рекреативни играчи во прв план.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre змеј потрагата 11 казино награди во вредност од тоа.