зошто Ram меморија

Операторот Дин Места има пријавени 97% од година-на-годишен нето приход се намали за $11.9 m за шест месеци што завршува на 30 јуни.Претходно оваа година, нето загуба од $44m беше пријавени за првиот квартал од 2015 година, која беше во споредба со нето-приходи од $226.9 m за истиот период минатата година.Оперативни приходи за H1 2015 година беше $354.2 m, надолу 51%, што беше во дел се должи на 55% намалување на оперативните приходи од својата Macau операции за да $224.3 м.За Дин Места' во Лас Вегас операции, оперативни приходи натопена 29% на $106.1 м.Казино приходи одби од 34% до $1.54 bn, додека прилагоди сопственост EBITDA намали од 36% до $618.4 м и нето приходи се намалија 27% до $2.13 bn.За вториот квартал на 2015 сам, нето-приходите беше $1.04 bn, надолу 26%, што Дин Места има спушти до 36% нето приход се намали за својата Macau операции за три месеци.Дин Места, рече таа има инвестирано околу $431.4 m во својот проект за изградба Дин Палата, интегриран одморалиште во Cotai регионот на Макао, по потпишувањето $2.6 bn гарантира максимална цена договор за проектот за изградба на трошоците во 2013 година зошто ram меморија.

Операторот исто така, има намера да се развие и да се изгради интегриран одморалиште во Еверет, Масачусетс, откако беше доделена лиценца игри на среќа да го стори тоа во ноември. слот не работи.