трошоците за започнување на онлајн казино

Во што може да се опише како комплетен 180 степен вклучување на владината политика, Кипарскиот Министер за Финансии Kikis Kazamias се подготвува legislaton за работата на казината во Кипар.Министер за финансии Kikis Kazamias кажано Куќата Трговија Комитет: "Многу меѓу нас би се веројатно никогаш нема да влезат во такви установи во текот на нашиот живот, но тоа не значи дека ние не треба да одговорат на потребите на возраст, земајќи ги во предвид јавниот интерес." – Кипар Mail.Навистина тоа е промена на срцето кон казино игри како минатото администрации рутински ја одби да ја разгледа отварање на казина со Претседателот Христофиас игнорирање на фактот дека грчки Турци беа трошат своите пари на друго место наместо да ги трошат во казина во републиката.Во 2009 година Претседателот Христофиас дури и отиде толку далеку што да се наведе: "нема да Има казина во Кипар колку што јас сум Претседател." Но, со економија sputtering и буџетите одвиткување, предлагачите се собраа движечката сила зад идејата дека Кипар не може да го сврти своето назад на сектор кои би можеле да донесат многу потребни приходи во државната каса трошоците за започнување на онлајн казино.

Famagusta Туризам Координирање на Комитетот за маркетинг директор, Lakis Avramides опишани се движат како подобро доцна отколку никогаш: "Тоа мораше да биде направено многу одамна.Тоа никогаш не е премногу доцна и ние се надеваме дека тоа ќе се реализираат наскоро, се разбира Famagusta област ќе тврдат дека оперативниот лиценца за казино да им помогне на seasonality на окружниот," – Кипар Mail.Чувството од казино предлагачите е дека казина ќе биде потребно да им помогне на Кипар се привлечат повеќе туристи.Во моментов, Турци се трошат милиони коцкање со online игрите, како и казина во северниот дел, и застапниците се банкарскиот дека коцкање проширување законодавство ќе го задржи оние коцкање долари со република.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre коста crociere рулет parti subito.