Foxwoods одморалиште казино во конектикат

ustralia-базирани слот машина производител Aristocrat Слободно Ltd во средата објавија нето добивка по данок на AUD186.4 милиони долари (US$135.4 милиони евра) за својата фискалната година што завршува на 30 септември, во однос на губење на AUD16.4 милиони евра во претходната година.roup перформанси за годината беше добро пред пред временски период, со зголемување на приходите од 88.6 проценти од година на година да AUD1.6 милијарди долари, во споредба со AUD839.0 милиони денари во годината пред период foxwoods одморалиште казино во конектикат. Претставата беше управувано од страна на успешна аквизиција и интеграција на VGT Класа II игри работење на бизнисот, заедно со постојано подобрување на оперативните перформанси," Aristocrat се вели во поднесување на Австралиската Хартии од вредност foxwoods одморалиште казино коцкање возраст. Позитивен импулс во Северна Америка игри операции во двете Класа III и II Класа сегменти, исклучителен раст во Австралиската директна продажба на пазарот и силни перформанси во Дигитална придонесе да се резултат на тоа," што да се додаде.ristocrat одбор овластен конечен дивиденда за шест месеци што завршува на 30 септември од AUD0.09 по акција, што резултира со вкупно дивиденди за целосна година на AUD0.17 по акција foxwoods одморалиште казино кат план. Во текот на годината, бизнис продолжи да се фокусира на работи во рамките на нашата контрола, имено проширување и продлабочување на нашите основни портфолио, подобрување пред крајот на ефективноста, инвестирање во исклучителен талент и entrenching со високи перформанси култура," Aristocrat е главен извршен директор, Џејми Odell, се вели во соопштението приложените резултати.uring периодот на известување, Aristocrat продаваат своите целиот Јапонски бизнис да Полиња Корп, компанијата се фокусираше на pachinko и pachislot индустрија во Јапонија.р Odell рече: "во Текот на извештајниот период, Aristocrat сте излегле оттргнува бизнис и зголемена нашиот фокус на основни Класа II Класа III и дигитални операции.Ние, исто така, направи значителен напредок во намалувањето на нашите потпирање на еден-оф продажба и возење за периодични приходи.Процентот на приходите Aristocrat произлегува од периодични извори веќе порасна од под 24 проценти на 30 септември 2014 година на повеќе од 45 проценти во 2015 година цела година." ristocrat е извршен ДИРЕКТОР, исто така, навести можноста на фирмата sup за повеќе зделки покер соба во џексонвил флорида. "Растот во групата е периодични приходи база и силен парични текови се обезбеди бизнис со капацитет да се разгледа дополнителни органски и неоргански инвестиции во текот на наредниот период, во согласност со нашата стратегија и акционерите' интереси," Г-дин Odell рече. покер соба во флорида град.