7 Cedars казино слот листа

nce процесот не е комплетен, на прашање на Г-Чен и со поврзани страни во NagaCorp целиот издадени од акционерски капитал ќе се зголеми од 39.98 проценти на 61.13 отсто, Хонг Конг-листата на фирма, изјави во вторникот поднесување.agaCorp работи NagaWorld (на сликата), веројатно Камбоџа е најдобро-познато казино одморалиште меѓу меѓународната коментатори и јавноста.Имотот, овластен да служат само државјаните на странски земји, е само легално казино во рамките на 200-километар (124 километри) радиус на Југоисточните Азиски нации на престолнината, Phnom Penh.ccording на Хонг Конг Код на Takeovers и Спојувања и Споделување на Купи-грбови, задолжителна понуда е потребна кога "секое лице има не помалку од 30 проценти, но не повеќе од 50%, на гласачките права на едно друштво и тоа лице ќе се стекне со дополнителни гласачки права и како стекнување има ефект на зголемување на тоа лице одржување на гласачките права на компанијата за повеќе од 2 проценти од најнизок процент одржувањето на тоа лице во 12 месечниот период завршува и инклузивно на датумот на стекнување релевантни".agaCorp е понеделник поднесување изјави дека Г-дин Чен што покажаа на компанијата што тој не може за момент да конвертирате различна група на конвертибилен обврзници, исто така, под негова контрола.Вториот обврзници се поврзани со различни договор помеѓу Г-Чен и NagaCorp за стекнување со таа на Citi Прошетка Inc. 7 cedars казино слот листа.