Mummys злато казино без депозит бонус

Откако минатата недела најавувајќи дека тоа не би било продолжување на закуп за местото на неговото привремено Најдобри Сонце во Живо казино минатото на април 30 рок, Imperial Пацифик International Holdings Limited има сега, наводно, побара од владата за дозвола да се задржи на Saipan установа отворена за најмалку уште шест месеци.Според извештајот од локалните Marianas Различни весник, Imperial Пацифик International Holdings Limited, која работи на казино во поранешна елитното Garapan трговски центар преку своите Најдобри Сонце Меѓународен Ограничен подружница, неодамна побара службено овластување да работат на привремената местото на сегашната страница до 31 октомври mummys злато казино без депозит бонус. Хонг Конг-листата на Империал Пацифик International Holdings Limited обезбедени исклучиво казино лиценца за Saipan од владата на Заедницата на Северните Маријански Острови во август 2015 година пред да се трошат околу $25 милиони евра за отворање на привремен Најдобри Сонце во Живо казино два месеци подоцна.Овој објект оттогаш се користи како живеат обука место за под-изградба и многу поголеми Кралскиот Пацифик Одморалиште И Хотел Saipan, кој требаше да се има својата "мека отварање" со 31 Март, а завршува својата прва година во работа со пријавување на годишен VIP маса игри возен чип прометот на речиси $32.37 милијарди долари.Поставено на функција од 200 до 300 игри маси, заедно со 300 до 400 слотови, на 500 милиони долари Кралскиот Пацифик Одморалиште И Хотел Saipan беше дизајниран од страна на архитектонска практика Steelman Партнери и првично беше поради отворена "од страна на 2017 Кинеската Нова Година", која започна на 28 јануари, но Кралскиот Пацифик International Holdings Limited беше потоа принуден да го продолжи овој рок до крајот на Март следната серија на одложувања.Кастинг сомнеж врз основа на последните ревидирани отворање датум за Кралскиот Пацифик Одморалиште И Хотел Saipan, на Marianas Различни згора на тоа се изјасниле дека Кралскиот Пацифик International Holdings Limited има дополнително побара владата согласност да се стави назад ова место е првиот ден на игра за да Може да се 1 traduire време слот en anglais. Весникот наведува Марк Браун, Претседател на Империал Пацифик International Holdings Limited, како што објаснуваат дека најновиот екстензии се потребни поради изградба сајт се значително оштетени од 2015 година е Тајфунот Saudelor заедно со проблеми во обезбедување на доволно цемент.Фирмата, исто така, наводно, е обвинета недостатокот на достапни квалификувана работна сила, непредвидливи земјата услови, дренажа прашања, inclement временски услови и права за прашања кои се однесуваат на изградба кула за кранови.Понатаму се потврдува веројатноста за доцнење во отворањето на Кралскиот Пацифик Одморалиште И Хотел Saipan, весникот објави дека Кралскиот Пацифик International Holdings Limited има дополнително побара над седумгодишна проширување во однос на денот на инаугурацијата на развој е планирано втората фаза за да Може да се 1, 2030. На Marianas Различни изјави дека проширувањето барања имаат побарано Американската територија е Републикански гувернер, Ралф Торес, да се наведе дека сега постои можност да се "сметаат за изменување и дополнување на лиценца", кој е можноста предвидена во оригиналниот договори, со цел да се "забави стапката на развој на островот Saipan".Тој, наводно, изјавил дека менување на договорот со Кралскиот Пацифик International Holdings Limited може да им овозможи на овластените лица за "план за повеќе одржлив раст со кој се овозможува за островот на инфраструктурата, културни и влијанијата врз животната средина и други вкупната економска размислувања" да се задржи чекор со "економски последици што произлегуваат од воведувањето на игри" на островот traduire рулет де ла souris. "За евиденција, се разбира тоа е во согласност дека [Кралскиот Пацифик International Holdings Limited ] е да се заврши изградбата на казино, хотел со оваа година и може да се види дека тоа е работа секој ден да се исполнат крајниот рок, но, како што сите знаеме, тајфунот предизвика шест месеци од одлагање а постои недостаток на работна сила и недостаток на цемент материјали," Торес изјави за весникот traduzione canzone рулет систем надолу. "Но нема повреда.Ние сме разгледување на договорот за да се овозможи продолжување и за решавање на проблеми.Не велам дека тоа не може да се отвори на 31 Март traduire рулет russe en anglais. Не сакам да зборувам во [Кралскиот Пацифик International Holdings Limited е] име, но јас не знаат дека постојат проблеми и не е време за нас да се измени договорот поради прашања кои беа поставени." Северна Marianas јавниот Обвинител ќе се одржи аукција во Мај за Кралскиот Пацифик лиценца и просториите ако Империјата не можат да се исполнат условите на Казино Акт да работи во нови простории од 1 април 2017 може банкар поделени во blackjack. Казино дело наметнува четири други услови кои Кралскиот има прекршено.Империал треба да се гради објектот во согласност со островот културата и заштита на животната средина.Објектот личи на НЛО пристигна на Saipan.Вториот Кралскиот има прекршено неколку прописи со кои се штити лагуна од нелегално пожар.Трето Кралскиот има друг смртта на градилиштето пред два дена – нелегална работник без одобрение падна и почина во внатрешноста на казино.Четврти, кралскиот одбива да фонд инженеринг фирма за следење на градежните планови.Империал прекршувања се јасни, и за лиценца аукција е сега се планирани за оглас во три недели. може да казино heist се направи самостојна.