Traduzione Da Inglese на италијански слот

Ако во првиот вие не успее, обидете се повторно, и се негира повторно е порака дека Европската Комисија има испратено до Грција по одбивањето на Грција барање за разгледување на Коцкање Регулатива по втор пат.Грчката влада не може да се добие околу на јуни 6 рок Европските власти го поставиле за консултација и преглед.Наместо тоа, грчката влада се направени итност барања да се заобиколат на крајниот рок, бара да се смета за итна постапка врз основа на нарушување на јавниот ред, се должи на зголемување на бројот на активни преведувачи.ЕК не е купување на тоа.Овој втор одбивање става сериозни амортизерите на грчката влада е во план да се подигне €700m од коцкање во 2011 година traduzione da inglese на италијански слот. Финансиските проблеми може да се продолжи за готово подјармат владата доколку не се во можност да се најде алтернативни извори на приходи.Како што е соопштено од страна на Капитал, постојат два различни внатрешни владата упатства во врска приватизации и јавни коцкање компанија OPAP.Основното решение е доделување на државна учество (34.4%) во OPAP во 2012 по проценка е завршен, продолжување на лиценцирање на OPAP игри надвор 2020 и приватизацијата на Коњ Тркачки Корпорација и Државната Лотарија.На Капитал, исто така, извештаи дека постојат неколку промени за оданочување на одредени игри кои се можни, преку зголемување на данокот на добивка.Според извештајот, оваа мерка, ако се усвои, се очекува да предизвика нови реакции во пазар кој е веќе одвиткување од пад во коцкање расходи.На Капитал, исто така, извести дека во неколку пратениците изразија своето противење во однос на weaning на OPAP од страна на државата.Топ владините функционери тврдат дека имплементацијата на целите на Меморандумот за Разбирање стана некоја итна работа и очајна потреба.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre може да казино ви запре.