3 букви зборот со користење на казино

Matchbook вели Коцкање на Комисијата за укинување на неговата лиценца суспензија е "кулминација на многу месеци на напорна работа и инвестиции."Во февруари, операторот Triplebet, која работи на Matchbook спортски обложувања размена, прифатени привремена суспензија на нејзината лиценца во Велика Британија, по две години Коцкање Комисија преглед.На Triplebet портпарол изјави Коцкање Insider на време: "Triplebet зема својата одговорност како обложување и игри оператор многу сериозно и да ги прифати Комисијата панел наодите на следните две-годишен преглед 3 букви зборот со користење на казино. "Минатата година, Triplebet ангажирани од трети лица за усогласеност на специјалист за да се воздигне својот стандард на усогласеност подалеку од она што се бара од страна на Комисијата."Во текот на наредните недели, овие препораки ќе биде завршен во целост и независна ревизија ќе се врши со цел да се лиценцата се повторно."Комисијата има сега се смета за доволно работа е ставен во лек Matchbook одговорност неуспеси, со Matchbook сега во можност да добредојдовте велика БРИТАНИЈА клиенти повторно.Во изјава испратена до Коцкање Insider, а Matchbook портпарол рече: "Оваа објава знаци кулминација на многу месеци напорна работа и инвестиции низ целата наша работа". 3 букви зборови од букви покер.