покер ноќ во инвентар пареа страница

Во средината на август, игри услуги Успехот на Змеј, најави дека ќе биде со користење на акции на пласманите, со цел да се соберат некои трошење пари.Во пополнување со Хонг Конг Берза минатиот вторник, потврди дека акциите пласман имаа завршено и дека тоа е релативен успех.Успех Змеј се надеваше, за да собере колку што е $12.4 милиони денари од поставеност, но беше само можност да се соберат околу $8.8 милиони евра.На пари се собрани од акциите поставеност ќе се користат, во дел, да фонд за развој на бизнисот.Друг дел, $2.72 милиони евра, ќе биде посветен на отплата на кредити и други обврски и она што е оставено ќе бидат наменети за работен капитал.Според поднесување, Успех Змеј тврди дека инвеститорите кои учествуваа во ставањето беа сите трети лица инвеститори.Тој додаде дека, колку што знае, никој беше активен инвеститор со значителен удел во компанијата.Со акциите пласман заврши, оние инвеститори сега сопствена 12.37% од акциите на компанијата.Износот на акции во сопственост на најголемиот акционер, Лиу Shiwei, исто така, беше намален како резултат на тоа.Лиу е прашање е сега околу 25.88% да 29.53%.Не-извршен директор, Yong Peng Tak, го видов неговиот споделување на намалување од 0.03% да 0.04%.Претходно, на јавно се во сопственост на дел од акциите беше 70.43%.По сместувањето, дека износот е намален за да 61.72%.Најголемиот дел од приходите за Успех Змеј, околу 95%, доаѓа од слот машина менаџмент во Макао пазарот.Сепак, намалување на активност видов компанијата изгуби околу $16.65 милиони евра во последните фискална година.Тоа се населиле на акции поставеност се справи по известување дека имаше само $152,000 останатите во паричните средства и паричните резерви.Успех Змеј е во рутина во последно време и страдаше од постојано оштетување.Во претходната фискална година, компанијата објавија загуби од $19.89 милиони евра.За разлика од загуби пријавени за најновите фискална година, исто така, објави загуба поради оштетување во јуни од инвестиции тоа го направи во сила и складирање на компанијата во Калифорнија во 2017 покер ноќ во инвентар пареа страница.

Што резултираше со дополнителни $2.5 милиони евра загуба.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre покер ноќ во инвентар пареа клуч за слободни.