блек џек овошна салата бомбони

Лидер на Филипините Куќа на Претставници се обидува да клип на крилјата на Филипините Забава и Игри Корпорација (Pagcor) со изменување и дополнување на Република Акт 9487, инаку позната како Pagcor е повелбата.Куќата на Заменик-Говорник и Isabela Четвртата Област Rep блек џек овошна салата бомбони.
Giorgidi Aggabao е предизвик закони содржани во РА 9487 кои даваат Pagcor моќ да "работат и лиценца коцкање казина, игри клубови, како и други слични рекреација или забавен места и игри базени." Aggabao мисли дека државата е во сопственост на агенцијата е премногу моќ, спречување на конгресот од се да има кажете на предмети, како признавање казино лиценци и гејминг клуб оператори, како и склучување на договори со лица и корпорации.За да се одговори на овој смета overreach, Aggabao е направена од Куќа Бил 4311, која "се предлага да се укине органот на Pagcor на лиценца казино и гејминг клуб оператори." HB 4311, исто така, содржи јазик кој ефикасно се возвраќа на Конгресот моќ да одобри било какви договори Pagcor прави со приватни фирми. Aggabao мотивацијата се чини дека потекнуваат од неодамнешните проблеми Pagcor има со некои од своите партнери (здраво, Kazuo Okada!) и како овие трансакции имаат излезе на виделина како "недостаток на транспарентност" блек џек futari не kuroi isha.

Aggabao верува "на процедурите за лиценцирање се спроведува од страна на агенцијата не биле транспарентни вклучувајќи полагањето надолу на проектна задача (TOR) за секоја лиценца во минатото администрација." Законот има за цел да се ограничи Pagcor е сили "за да влезат, да направи, да заклучиме, изведување и извршување на договорите од секој вид и природата и за секој законски цел, која е неопходно, соодветно, правилно или случајни да било бизнис или целта на Pagcor, вклучувајќи ги, но не ограничувајќи се на инвестициските договори, било како главен или како агент, работна сила снабдување договори, или кои било други слични договори или договори со кое било лице, фирма, здружение или корпорација со претходно одобрување од Конгресот." Законот, исто така, промена на дел од РА 9487 да се премине на исклучување 25-годишна лиценца што Pagcor беше доделена во 2008 година тројно штрајк слотови бесплатно онлајн. Во своето место, уште на 25-годишна лиценца ќе бидат дадени и на обновливите извори за уште 25 години "права, привилегии и овластување за ракување и одржување коцкање казина, игри клубови и други слични рекреација или забавен места, игри базени, јас.e.кошарка, фудбал, бинго, итн.освен jai-alai, без разлика дали се на копно или море, во рамките на територијалната надлежност на Република Филипини: Обезбедени, Дека корпорацијата ќе добие согласност од локалната власт единица која има територијална надлежност над областа избрани како сајт за било која од своето работење." Конечно, друг амандман би лента Pagcor на авторитет и моќ да се регулира "(1) игрите на среќа овластени, лиценциран и регулирани или да биде авторизиран, лиценциран и регулирани од страна на, во, и под постојните франшизи или други регулаторни тела; (2) игри на среќа, игри на картички и игри на броеви овластени, лиценциран, регулирани од страна на, во, и под посебни закони, како што се Република Акт Бр 7922; и (3) на игри на среќа, игри на картички и игри на броеви како cockfighting, надлежен, лиценциран и регулирани од страна на локалната самоуправа." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre тројно дива цреша слот машина.