е берзата тргување коцкање

aisy Хо Chiu Fung, претседател и извршен директор на Макао казино оператор SJM Holdings Ltd, и една ќерка на Макао поранешниот игри monopolist Стенли Хо Обесени Сонцето, ќе одржи воведен говор на првиот ден на Глобалната Гејминг Expo (G2E) Азија 2019 е берзата тргување коцкање. Казино шоу и конференција се одвива од Мај 21 до 23 на Венецијански Macao казино одморалиште на Cotai.s Хо тема е "Кина е Поголема Bay Area: Можности и Предизвици за Макао и за нашите Клучни Индустрија", според понеделник притиснете соопштението издадено од страна на шоу организатор е акции се исти како и коцкање.

G2E Азија е годишен шоу претстави и организирана од страна на Американската Игри Асоцијација (АГА) и Полињата за Изложби и се одржа во Макао, бидејќи настанот е основање.acau владини службеници кои го надгледува градот игри и туристичката индустрија, исто така, ќе се зборува во трговијата настан.apan е зародиш гејминг сцена, исто така, ќе се обрати на конференцијата сесии од првиот ден на саем.Според настанот на веб страницата, ќе има и две сесии за Јапонија на исток на Мај 21 : комерцијална изгледите за пазарот и потенцијалното влијание на развојот на другите Азиски игри пазари.inancial технологија, или "fintech', е тема на свежо вклучени во индустријата шоу и неговите конкурентни конференција сесии.На ден два, таму ќе биде форум на "најнова технологија, развој и иновации во дигитална плаќања и финансии безбедност".Употреба на blockchain технологија во гејминг индустријата ќе биде упатено во попладне сесија е акции на пазарот. 2E Азија 2019 ќе имаат уште еден нов сегмент, се фокусираше на уметноста бизнис поврзани со казино места исто како и коцкање. "ArtBiz Форум" ќе се одржи на првиот и вториот ден на саем, кој претставниците од MGM Кина Holdings Ltd, SJM Cotai, и шефот на MGTO, како и претставници на комерцијалниот пазар за уметност. казино терени за голф во ново мексико.