Transat Bebe Chez Geant казино

Schindler limped во тенџере држи Ако, Vogelsang зголеми на 400k држи KJdd, Schindler повторно покрена 1,2 m, и Vogelsang се нарекува transat bebe chez geant казино.
Кристоф Vogelsang е 2017 Супер High Roller Сад шампион, и $6m побогати, по тепа Џејк Schindler во пет часот главите-up маратон.Во изминатите четири години, Кристоф Vogelsang има натпреваруваа во највисоката купи-во живо турнири без воопшто победа една титула.Дека сите промени драматично по германски про, победија со 2:1 чип дефицит (два пати) да го порази големо омилени Џејк Schindler во главите-up акција за да банка на $6m првата награда, и своето прво live турнир наслов, во 2017 Супер High Roller Сад (SHRB) trang веб danh покер на интернет. The flop беше Tc3h2d да се даде Vogelsang топ пар, и тој проверува transat де bain bebe geant казино. Vogelsang limped на копчето држи A5o; Schindler издигнат до 500,000 држи џеб eights, и Vogelsang се нарекува.Германскиот тогаш се нарекува облози од 275,000 и 900,000 кога пропадне и да се сврти падна 8c3c2hQh, а потоа се пресели на сите-во, и беше наречен, во очите на 4d реката што го прави велосипед да се победи Schindler ' s set.Конечниот рака видов Schindler куцам во тенџере со J8hh, и Vogelsang проверете со Ts7c казино heist нормален или тешко. Schindler ќе треба некое време да се добие во текот на овој еден.Американскиот имаше Vogelsang надвор на нозе во два наврати само за реката да се дојде поплави и удави во него секој пат. 2017 Супер High Roller Сад ITM Finishers Претходната Супер High Roller Сад Победниците 2017 – Кристоф Vogelsang – $6,000,000 2016 – Рајнер Kempe – $5,000,000 2015 Брајан Rast – $7,525,000 Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre казино heist не никнуваат. Schillhabel flopped на Џек но немаше повеќе помош на или пак ниту реката, и тој беше надвор заработка $2.4 m.Кристоф Vogelsang ќе ја преземе на Џејк Schindler за титулата.На чело на Чипови Во еден момент во пет-часовна битка, Schindler го продолжи својот чип доведе до 12,900,000 v 3,900,000, но Vogelsang се сврте околу тоа во следната страна казино heist нормално vs тешко исплата. 56 играчи влезе на настанот, а на почетокот на последниот ден, само три почна.Тука е заокружен акција пред денес: Ден 1 Ден 2 Ден 3 Ден 4 Почнувајќи Чип Степенување На ден почна, а очекувано, со Стефан Schillhabel се движат неговите 15bb оџакот во средината на пурпурна baize во секој случај тој може да се добие.По chipping до 1.4 м, Schillhabel доби со Ajo и се најде на повикувачот во облик на Vogelsang држи QQ казино heist на повик одложување.