мојот дечко има коцкање проблем

Извршниот ДИРЕКТОР Дејвид Baazov карактеризира година досега, како "возбудливо" и еден од растот Онлајн коцкање група Amaya Inc., има објавено позитивни втората четвртина и половина година 2015 резултати до крајот на јуни, известување период на раст, со следниве моменти:* H1-2015 приходи се зголеми до $656.9 милиони денари (H1-2014: $624.7 милиони евра;* Усогласени EBITDA во период достигна $279.5 милиони денари (H1-2014: $248 милиони евра;* Усогласени нето-приходи се зголеми од $170.4 милиони минатата година до $138.9 милиони евра во H1-2015 година;* EPS на американски центи 85 (H1-2014: американски центи 69;* Вториот квартал приходи се зголеми до $319.6 милиони од Q2-2014 година е $289.3 милиони евра;* Усогласени EBITDA над квартал беше $138.2 милиони денари (Q2-2014: $111.8 милиони);Коментирајќи ги резултатите, извршен ДИРЕКТОР Дејвид Baazov окарактеризираа компанијата перформанси како "возбудливо", со core онлајн покер бизнис силна, и клиенти прифаќање на разноликост во други verticals."Ние сме заврши нашата транзиција кон чиста бизнис-со-потрошувач технологија компанија има пречистен на divestiture на нашите Б2Б бизниси," Baazov рече."Ние значително намалена нашата поткрепа и подобрување на нашите финансиска состојба.Бидејќи стекнување на нашите B2C бизнис, ние сме вратени околу $529 милиони на нашиот долгорочен долг, со елиминирање на околу $62 милиони поврзани со камата расходи за камата." Онлајн Казино Вести Учтивост на Infopowa човек со планот тука во Casinomeister.Брајан Bailey е трчање Casinomeister од неговото лансирање во јуни 1998 година мојот дечко има коцкање проблем. Тој го гледал индустрија расте од неговите исконски фаза на она што е сега.На Meister има присуствуваа речиси 100 конференции во изминатите 20 години и да има или е говорник или панел модератор за најмалку 60 настани.Тој отсекогаш поборник на правдата и разумот и е познат како германски пиво, добра Магарешки, и [email protected] мојот брат има коцкање проблем.