како да се купи еден стар слот машина

Ајова е постоечки казино оператори повика на државата Трки и Игри Комисија не за доделување лиценца за било на три предлози за казино во Cedar Rapids, Ајова е вториот најголем град, на сослушувањето во вторникот.Нивните најмалку омилен проект на три чини да Полуостров Пацифик и Cedar Rapids Развој е обид да се изгради $165 милиони $187 милиони сопственост на банките од Cedar Реката.Планот е речиси идентична со една одбиена од страна на игри комисија во 2014 година врз основа на тоа што тоа би cannibalize казино сектор во источна Ајова.Само во случај, идејата се уште не летаат со регулаторите, групата е, исто така, предлагаат помал за казино што ќе чини $105 милиони $118 милиони евра, за да биде изграден во близина на НАС Мобилната Центар арена.Во меѓувреме, Дива Роза Забава сака да изгради $55 милиони "бутик" казино во градот.Но постоечките оператори се каже на пазарот е веќе полна.И, според Дан Kehl, извршен ДИРЕКТОР и директор на Реката Казино и Одморалиште, големината не е важно како да се купи еден стар слот машина. "Во крајна линија е казино во Cedar Rapids дали бутик или целосна скала ќе чини Брег околу $18 до $24 милиони на приходи.Тоа е помеѓу 26 и 34 проценти", рече тој.Дан Kehl изјави дека би требало да биде "драстични" намалувања во персоналот на Реката ако друг казино се овластени, и забележа на условите на пазарот беа исти како пред три години, кога идејата на новиот казино беше укинат како да се купат банка слотови wow. "Ништо не се променило во овој пазар и ние ве поттикнувам да не грант Cedar Rapids лиценца", изјави тој комисијата.Но, можеби фактот дека пазарот не е променет е дел од проблемот.Застапниците на нов казино велат дека пазарот е стагнира и дека вреди да се постојните казина преземање на краткорочни хит со цел да се зголеми на секторот како целина за подолг рок.Нова инвестиција во градот, обезбедување на нова забава и ноќен живот, ќе привлече повеќе луѓе да Ајова, заринкаа, не само на казино сектор, но и на државата, велат тие. "Повеќето од постоечките оператори се уште се пее блуз за иднината конкуренција.Но, она што ме погоди како што беше слушање на секој еден од нив зборуваат за нивните предизвици", рече Cedar Rapids Градоначалникот Рон Corbett најдобар раце во texas holdem. "Јас да се прашувам ако нишалото има нишаше досега да се заштити индустријата која тоа е, всушност, му наштети на индустрија." Клучна студија на економското влијание на Cedar Rapids казино се очекува да биде објавен следната недела, и без сомнеж ќе ги информира одлуката на игри на комисијата, кога тоа се гласови на прашањето на 16 ноември. најдобар раце во покер да се започне со.