Perbedaan чашката е заклучен

LGTS Правен Круг, мрежа на правни фирми со присуство на португалски јазик земји и региони, започна една нова игри закон пракса.Мрежата исто така ќе започне нова меѓународна водич за игри закон.dME се вели во соопштение дека новиот игри закон пракса "е резултат на долгогодишно искуство дека MdME има стекнато во текот на години од страна на давање помош во сложени меѓународни операции во игри на пазарот".dME додадена тоа е советување на широк спектар на клиенти во игри на сектор, вклучувајќи казино оператори, спортски обложувања компании, игри промотори, и игри производители.hile игри правната практика во сад зема нејзината почетна точка од заеднички правниот систем наследен од велика Британија, игри правната практика во Макао произлегува од граѓанскиот законик правниот систем наследен од дена на португалски администрација.aming е проширување неодамна во граѓанскиот законик-систем јурисдикции.Неодамнешни примери за Јапонија, која помина на овозможување на законот за казино летувалишта на декември 14, и Кејп Верде, каде што во 2015 година Macau Легенда Развој Ltd, предводена од Макао бизнисмен Дејвид Chow Kam Фаи, беше доделена на казино лиценца.Фирмата е објавен во февруари минатата година дека тоа почна изградба на казино одморалиште таму perbedaan чашката е заклучен. Макао е денес е светски лидер во казино игри сектор, да ја доживее невиден раст во последната деценија.На помош обезбедени од страна на MdME на своите клиенти во оваа област има ни овозможи да се задржи чекор со овој развој и да се соберат не само меѓународно ниво искуство, но, исто така, во-длабочината на знаење на пазарот", рече во изјава Rui Пинто Proença, партнер и раководител на корпоративниот и игри пракса на MdME.ollowing лансирањето на новиот пракса област во игри закон, законот фирми најави дека тие ќе бидат објавување јурисдикции игри закон водич. тогаш порта.