она што го прави со притискање на број во рулет плати

На MGA ( Малта Игри Орган ) е одземена на лиценците на три од нивните licensees со непосреден ефект.Оваа акција влијае на следните оператори; Залог Услуга Група ( Одговорен за Gamebet.com ), Светот-на-Облози.еу и Betixx.Во случај на Betixx нивните лиценца е суспендирана до дополнителни информации.Двете Влог Услуга Група, кои работат Gamebet.com и Светот-на-Облози.еу им е наредено да се постави известување на нивните сајтови, информирање на своите посетители дека нивните MGA лиценца е откажана.На MGA не е предвидено коментар зад расудување на нивните дејства, сепак, тие се информирани сите играчи на својствата погодени да се јавите на регулаторот треба да тие се судрите со плаќање прашања.Влог Услуга Група како што е наведено погоре работат на Gamebet.com сајтот, кој е првенствено sportsbook дека, исто така, нуди казино игри за тоа е клиенти.Минатиот месец на MGA направи потег да првично се суспендира нивните лиценца, која што сега е направено постојан.Не е познато во времето на пишување дали слична судбина ќе ги следи прекин на Betixx лиценца.По посета Gamebet.com порано и денес, изглед на известување, информирање на посетителите на мерките преземени од страна на MGA не е јасно.Навистина, на веб-сајтот се уште е со гордост се покажува на MGA логото и референцирање на фактот што тие се 'лиценцирани' од страна на Малта Игри Орган.Симон Рајт е и играч и набљудувач на онлајн казино индустрија за над 15 години.Неговото познавање на онлајн казино индустријата – за да ја вклучите спортски е масовна.Не многу луѓе имаат искуство или неговото знаење за онлајн коцкање.Неговото поклонување на фудбалот е исто така забележано.Тој има насликано неговата куќа сина (Chelsea) и иритира неговите соседи со локалните фудбалски песни на играта дена. она што го прави со притискање на број во рулет плати.