можете да победи онлајн Blackjack

Норвешката влада го поднесе својот најнов онлајн игри на регулативите на Европската Комисија за своето мислење во понеделник, предизвикувајќи три месеци, "стои" преглед на периодот пред спроведување.Законодавството е опишан како комерцијално заштитна и со цел да се задржи странски компании надвор од пазарот, и вклучува овластувања дадени на норвешка Игри Орган да нареди блокови на финансиски трансакции во било каков начин поврзан со онлајн коцкање лица кои не се овластени во Норвешка.Странски компании не можат да ги добијат лиценците во Норвешка, бидејќи не постои одредба за тоа во нацијата коцкање закони, оставајќи на локално ниво основани фирми во кои државата има интерес како што се Norsk Ѓубрето и Rikstoto да команда на пазарот.На ГО, исто така, е овластен да бара финансиски институции да ги обелодени информациите за клиентите, кои се осомничени дека се инволвирани или се поврзани со неовластено онлајн коцкање, вклучувајќи сметка броеви можете да победи онлајн blackjack.
Infopowa вест е главен на Casinomeister вестите од 2000 до 2019 можете да го победи на rng рулет. Брајан Cullingworth беше главен автор, соработник, и беше еден од повеќето видни лица имам некогаш познат вклучени во онлајн казино индустријата.Првпат се сретнаа во јануари 2001 година во МРАЗ во Лондон каде што се забележани него ќе говорница да кабина интервјуирање онлајн казино, софтвер и лиценцирање надлежност претставници.Брајан беше, исто така, силно се вклучени со нашите форум како "Jetset", тој беше ангажиран како неформално консултант да eCOGRA, на ОПА, и беше играч застапник кој учествувал безброј оштетениот играчи со своите конекции за да индустрија луѓе.Тој, исто така, објави "Казино Предупредува" преку Infopowa вести за прилично голем број на години.Овие може да се најде во нашите вести архиви.Неговото заминување во февруари 2019 беше мрачен ден за нас.Тој засекогаш ќе биде пропуштен. можете да победи онлајн рулет.