како да се секогаш да победи слотови

Следната Закажана: 27 - 29 ноември 2019 На 2019 Сигма ( Самитот на iGaming Малта ) ќе биде шеста таква време конференцијата има кандидира и секоја година продолжува да се добие поголем од минатата.Во 2018, Сигма привлече над 12,500 учесници и над 400 спонзори, додека кој има неверојатни 200 говорници на настани во текот на трите ден конференција.Со Малта да биде совршена локација да се одржи таква конференција за време на зимата и, исто така, дом на бројни оператори и се разбира на Малта Игри Орган, луѓе од повеќе од 80 земји, присуствуваа на конференцијата во 2018 како да се секогаш да победи слотови. За соработници и оператори слично, Сигма е брзо да стане еден мора да присуствуваат на конференцијата и растот на настанот во текот на изминатите пет години го носи ова.Обезбедување на веб-администратори можност да научат од инспиративни и knowledgable јазик во iGaming индустрија, три ден на конференцијата, исто така, обезбедува многу можности и време да се организираме сите важни лице в лице средби со affiliate програма менаџери.Како на претходните години, Сигма 2019 ќе се одржи во Малта Саеми и Конвенции Ta' Qali. како да се секогаш да победи на казино во готвење треска.