Panier на рулет се прелива кујна

Управувано од страна на онлајн раст, заедно со приходи скокање во своите четири земјиште базирани на казина, провинциски оператор на игри на среќа, Монтреал со седиште Loto-Квебек, го одржува својот моментум со семестар приходи во C$1.814 bn, е зголемен за 3.5%.Со еден помалку ден од првите шест месеци од претходната година, нето приход е до $39.5 во $678.6 m, на upswing на за 6,2 проценти.Провинциски Круна corporation, наводно, рече дека својот quad на казина, која вклучува Казино де Монтреал, Казино де Charlevoix, Казино du Lac-Leamy и Казино де Mont-Tremblant, сите покажаа "приходи се зголемува преку постојано менување на игра и забава понуда,' според G3 Newswire.На четири казина, компанијата е топ носител беше, наводно, Казино де Монтреал, генерирање $253,639 м.Следниот во низата беше Казино де Charlevoix, проследено со Казино du Lac-Leamy и Казино де Mont-Tremblant.Сите четири казина, наводно, испратени се зголемува.За првата половина од фискалната година, генерално, казино сектор, кои во прилог на тули и малтер казина, вклучува онлајн казино игри и храна и пијалаци за сместување, наводно генерирани приходи на C$452m, зголемување на $30.6 m или 7.3 отсто минатата година.Според извештајот, приходите од онлајн казино игри беа до значително 41.8 проценти.Во меѓувреме, присуство на земјиште-базирани казина беше до 4.6 отсто или со 222,000 panier на рулет се прелива кујна.

И додека лотарии врши добро, имаше неколку големи джакпот од таму беа исто време минатата година panier на рулет се прелива курсеви. Loto-Квебек, рече: "На популарноста на игра на Терминал Гранде Vie, започна во октомври 2016 година, продолжи.Нашиот удел на пазарот за оваа Канада-широк лотарија останува висока во 34.7 проценти.За три домашните производи, ние снимен најдобрите продажни перформанси меѓу петте Канадски лотарија компании.Постои уште една вкупниот пад од четири проценти во лотарија резултати." panier де кошница geant казино.