можете да носат шорцеви да ѕвезда казино

Gumpoldskirchen, април 2017 (OTS) – NOVOMATIC АГ, еден од светските водечки игри во технолошките компании, видов својата глобална headcount се зголеми на над 23,500 и приходи се зголеми од 10 проценти на сите времиња високи, на околу ЕВРА 2.3 милијарди долари во 2016 година можете да носат шорцеви да ѕвезда казино. Според компанијата е годишен финансиски извештај, објавен денеска на ÖKB (Österreichische Kontrollbank) веб-страница, на NOVOMATIC AG Групата постигне највисоки приходи во својата 36-годишна историја.Приходи во изминатата финансиска година 2016 година достигна ЕВРА 2,294.1 милиони денари, што одговара на една година на година се зголемува од 10%.Најголем пораст е постигнат во областа на гејминг машина приходи, која се зголеми од страна ЕВРА 126.7 милиони ЕВРА 1,028.9 милиони евра.Група EBITDA дојде ЕВРА 588.5 милиони денари (2015: ЕУР 616.7 милиони денари).Во текот на годината под преглед, бројот на вработени во NOVOMATIC Група пораст од 18.1% на вкупно 23,849 можете да носат шорцеви да круна казино. На побавна динамика на раст на NOVOMATIC AG Група е, исто така, покажа и со фактот дека бројот на целосно консолидирана компании во финансиската година 2016 година, се зголеми на 217 (2015: 188) она што е најблиску казино во сина ga риџ. "Не само што не ги постигнуваме одлични финансиски резултати во 2016 година, но, ние, исто така, се утврдени јасни стратешки патеки кои се особено важни за понатамошно проширување на Група на компании.Овие вклучуваат потпишувањето на договорот да се стекнат со околу 53 проценти од акциите во јавно се тргува Австралиската компанија Ainsworth Игра Technology Ltd.Благодарение на силно присуство на Ainsworth во Австралија, Азија, Северна и Јужна Америка, NOVOMATIC, во иднина, исто така, се интензивира својата работа во овие пазари", рече Харалд Нојман, Главен Извршен Директор на NOVOMATIC AG, известување за развој на Групата.Фокусот на NOVOMATIC Група, исто така, продолжи да биде на понатамошно проширување на својот бизнис активности во Европа.За таа цел, силен сигнал беше испратен во важни Британскиот пазар со стекнување на Talarius Ltd.by NOVOMATIC велика БРИТАНИЈА. NOVOMATIC исто така, се прошири својата позиција на пазарот во Германија, Италија и Шпанија со стекнување на бројни помали компании.Во Австрија, на стекнување на акции во Казина Austria AG и Österreichische Lotterien GmbH беше во фокусот на вниманието, заедно со придружните одлука од страна на Картел Суд.Правните чекори што произлегуваат од стекнувањето на 17.19 проценти од акциите сега ќе се спроведат во претстојниот извештајната година на 2017 она што е најблиску казино да beckley западна вирџинија.

Со цел да се подигнат раст можности, NOVOMATIC исто така, се прошири на своите финансиски можности за дејствување во претходната година, издавање репер за бонд во септември 2016 година со јачина од ЕУР 500 милиони евра, прва таква обврзница од Австриската компанија во 2016 година. Комбинираната Група на приходи на NOVOMATIC AG Група, како и две Швајцарски сестра холдинг компании АЦЕ Казино Холдинг АГ и Gryphon Инвестира AG, исто така, достигна нова високо во 2016 година во ЕВРА 4,402 милиони денари (2015: ЕУР 3,929 милиони денари).Заедно, компаниите се во прашање вработуваат околу 29,000 вработени во светот, од кои околу 3,300 се наоѓа во Австрија.За NOVOMATIC На NOVOMATIC Група е еден од најголемите меѓународни производители и оператори на игри технологии и вработува околу 29,000 персоналот во светот.Основан од страна на претприемачот Професор Јохан F. Граф во 1980 година, Групата има локации во повеќе од 50 земји и извозот на високо-технолошки електронски игри опрема и решенија на 80 земји.Групата работи повеќе од 260.000 лица игри терминали во својата некои 1,800 плус игри операции, како и преку изнајмување концепти.Низ своите бројни меѓународни подружници, на NOVOMATIC Група е целосно активни во сите сегменти од индустријата за игри и на тој начин нуди диверзифицирано Omni-канал портфолио на производот на своите партнери и клиенти од целиот свет.Оваа палета на производи вклучува земјиште базирани игри производи и услуги, системи за управување и за управување со готовина, онлајн/мобилни и социјални игри решенија, како и лотарија и обложување спортски решенија, заедно со голем број на софистицирани помошни производи и услуги.За повеќе информации ве молиме контактирајте: Бернард Krumpel Раководител на Група за Комуникации NOVOMATIC AG +43 664 886 428 57 +43 2252 606 870 750 [email protected] www.novomatic.com www.novomaticforum.com Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre.