хард рок казино онлајн њу џерси

rokerage Sanford В. Bernstein Ltd е ревидирање на нагорен од 18 проценти својот полн-2017 година на пазарот-широк проценки за Сингапур казино VIP бруто игри приходи (GGR).ut тоа се очекува повеќето од подобрување за да се дојде преку Марина Беј Песоци хард рок казино онлајн њу џерси.

Sanford Bernstein мисли Genting Сингапур е 2017 VIP GGR, всушност, ќе биде 2 проценти под брокерски претходните процени, во SGD762 милиони евра.Тоа биле предвидување SGD779 милиони евра хард рок казино онлајн најава. Genting е уделот на пазарот во однос на Марина Беј Песоци ќе биде тешко да се подобри материјално," напиша аналитичари Vitaly Umansky, Жен Гонг и Кети Huang. Сингапур пазарот обично има повеќе променливи победи стапка од Макао пазарот, поради помалку ВИП играчи и поголем просек облог големина," тие изјави хард рок казино онлајн пенсилванија.
Марина Беј Песоци има подобра локација во центарот на Сингапур, поголема ГЛУВЦИ изложеност и во нашиот поглед, супериорен менаџмент тим", додава Sanford Bernstein тим, повикувајќи се на состаноци, иницијативи, конференции и изложби (ГЛУВЦИ) бизнис хард рок казино онлајн ar. Ние очекуваме околу 38 проценти (Genting), околу 62 проценти (Песок) GGR удел на пазарот сплит да се задржат [остане] ако не да преминат во корист на Марина Беј Песоци (особено во маса на пазарот)," додаде институцијата, која се однесува на ВИП и маса во комбинација.крстот Сингапур duopoly, тоа се очекува 2017 маса-пазар табела приходи за да може да биде 1 процент надолу на нејзината претходна проценка, на само под SGD2.39 милијарди долари, додека предвидува без значајна промена на нејзиниот пазар-широк слот за прогноза на приходите, во SGD1.41 милијарди долари.ut брокерски мисли Genting Сингапур ќе го надмине во маса маса приходи и слот приходи во однос на Sanford Bernstein претходните проценки.Институцијата зголеми своето масовно табела приходите проценка за фирма со 3%, за да SGD914 милиони евра, и за слот приход од 1%, до SGD579 милиони евра.ut брокерски додаде: "Маса останува lethargic и ВИП раст ќе бидат попречени од страна на Genting е нов ВИП комисија структура најави почетокот на оваа година и, најверојатно, неподготвеност да се прошири VIP кредитна издавање." Заедно со значителна неизвесност за потенцијални Јапонија структура на пазарот и економијата, Genting се соочува со силна конкуренција од другите оператори кои бараат Јапонија лиценца," се додаваат.enting Сингапур ја објави во крајот на октомври дека тоа мораше да се заврши издавањето на јавно нудат Јапонски јен-обврзници деноминирани.enting Сингапур – единица на кооперација Genting Bhd, основана од страна на Малезија е претприемачки династија на Лим во семејството има претходно изрази интерес за инвестирање во казино се впуштат во Јапонија откако сите поврзани со законодавството е во место, таму. razz покер комо se juega.