покер ранг на рацете табелата

АЖУРИРАЊЕ: Во сабота, на Кулинарски Унија најави дека некаков договор со MGM Места покривање 24k работници во 10 Вегас казина била постигната.Преговорите со други 15 погодени казина се во тек покер ранг на рацете табелата. MGM Места' во Лас Вегас казина се bracing за труд судири откако компанијата не успеа да се согласи на нов договор со својот unionized вработени.Работни договори меѓу 34 Лас Вегас казина и 50к работници на Кулинарски Работници Унија Локалните 226 и Бармени Унија Локалните 165 истече на полноќ четврток.Унијата членови претходно гласаа да се погоди picket линии ако е нов менаџер не беа достигна до петок.Рано во петокот наутро, Кулинарски Унија најави дека тоа беше постигнат некаков договор со Цезар Забава, која работи девет штрајк-ранливи казина.Спецификите на нов петгодишен договор, треба допрва да излегуваат во јавноста, но синдикатите биле бара годишна плата скокање од 4% и поголема безбедност на работното место заштита покер вистински пари apk преземете. MGM, која работи на 10 погодени од казина, тврди дека да се биде продолжува да преговара со синдикатите, но понудено ниту временска рамка за тоа кога се очекува било откритија.Синдикатите имаат слично на тоа допрва треба да се воспостави временската рамка за кога нивните работници може да ја погоди picket линии, но Кулинарски Унија постави на штрајк седиште и да се подготви за неизбежна.И покрај новиот Цезар договор, а Цезар работникот му кажа на локалните NBC филијалата дека ќе му се приклучат неговите колеги работници на picket линија откако работен ден беше преку како гест на солидарност.Унијата на работниците претставуваат smorgasbord на чело и зад себе-на-сцени персонал, вклучувајќи бармени, коктел сервери, домаќинки, носачи и готвачи.Синдикатите не претставуваат croupiers или дилери, па игри активност на заболените места, ќе продолжи на повеќе или помалку непречен.Другите оператори на Лас Вегас Лента и во центарот на градот кои се потенцијално соочува штрајк активности вклучуваат Бојд Игри, Златна Забава, Penn National Игри Станица и Казина.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre покер вистински пари стан преземете.