најдобри во слот Trinket болка Warlock

Австралиско-наведени казино оператор Круна Места Ltd.има прислушувани услугите на поранешната сојузна Финансии одделот секретар на Одделот Јане Halton и екс-Aristocrat Шефот на Финансии Директор Тони Karsanos како својот најнов членови на одборот.Назначувањето на две жени во Круната одбор доаѓа во вознемирувачки време кога embattled казино на операторот се соочува и со контроверзи лево и десно, вклучувајќи го и би требало слот машина 'нерегуларностите' проблем и slumping приходи како резултат на апсењето на Круната staffers во Кина минатата година.Според Сиднеј Морнинг Хералд извештај, Круна има назначено и Halton и Karasanos како неизвршните директори на Круната одбор.Ова доведува бројот на жените на Круната одборот за три. Halton, кој се смета за една од најмоќните жени во историјата на Австралија јавна служба, навистина има импресивна биографија: таа е во јавна служба за 33 години, задржување на клучните позиции во Австралија Одделот за Здравство и Стареење, Одделението на Премиерот и Кабинетот, и министерството за Финансии.Таа е, исто така, поранешниот директор на ANZ Банкарство Група и истакната правна фирма Клејтон Utz најдобри во слот trinket болка warlock. Halton ќе ја однесе седиште во Круната одбор по приемот на регулаторни одобрувања најдобри во слот торзото osrs. Karkasanos ќе наводно се приклучат на одборот во Март по исполнувањето на нејзините обврски во Aristocrat најдобри во слот trinket крв dk. "Јане ќе донесе долгогодишно искуство во областа на финансиите, управување со ризик, информатичка технологија, човечки ресурси и јавната политика.Тони има долгогодишно искуство во индустријата за игри и така ќе се донесе искуство во областа на технологијата, финансии, стратегија, управување со ризик и финансиски и регулаторна усогласеност," Круна извршниот претседател Џон Александар рече. "Во прилог на Јане и Тони ќе се зголеми експертизата и разновидност на Круната одбор." Круна е се обидува да го најде својот бизнис основа од почетокот на годината по еден остар пад во неговата коцкање бизнис.Австралиско-листата фирма започна со продажба на својот удел во Melco Круна Забава заеднички потфат, кој работи казина во Макао и Манила.Продажба, според компанијата, беше дел од компанијата, новата стратегија на фокусирање на своите домашни места.Милијардер Џејмс Пакер, кој е Круна е најголемиот акционер, исто така, се врати на компанијата одбор оваа година.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre најблиску казино да quincy илиноис.