позиција на табелата покер 6 Max

Торта Покер започна Размена,, на system која им овозможува на играчите да купуваат и продаваат Злато Картички.Злато Картички се произволно распоредени на една Торта играч по маса кога и што табела достигнува предодредено гребло износ.Карти, кои може да се користи како buy-in-ексклузивни секојдневно сателити и наградниот фонд настани, се разликуваат по вредност и може да се таложи вредност со текот на времето.Ние сакаме да мислиме на Торта Играчи fanning од нивната колекција како деца на одморите споредување групи на бејзбол или хокеј картички позиција на табелата покер 6 max. 'Треба да му се, доби него, треба да му се...' Обичните играчи не се заинтересирани за турнир игра, сега имаме остварлива опција за што да правам со своите Злато Картичка колекција.Торта е Ли Џонс вели дека тој е повеќе jazzed за Размена од било кој онлајн покер промоција тој е виден во седум години, но, тогаш повторно, тој работи таму, па тој е нешто пристрасно.Сепак, во првата недела на работа, Размена бележи некои 66k Злато Картички промена раце, па се чини дека Џонс не е единствениот фан На Девизниот има направено од своето деби.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre позитивни и негативни аспекти на коцкање.