2 слот Vs 4 Ram меморија

На Malta Игри Орган (MGA) го потврди назначувањето на Heathcliff Farrugia како и неговиот нов извршен ДИРЕКТОР, на местото појдовни MGA главата, Јосиф Cuschieri.Јосиф Cuschieri најави дека тој ќе биде преземањето на улогата на извршниот ДИРЕКТОР на Малта Финансиски Услуги Орган претходно овој месец и MGA се потроши нема време во именување на неговиот наследник, кој ќе ја преземе улогата со ефект од 24-ти април 2 слот vs 4 ram меморија. Farrugia прв се приклучи на MGA во 2014 година, се назначени за улогата на COO пред стапив на функцијата Главен Регулаторната Службеник во 2016 година слот за. Во CRO улога тој беше одговорен за сите регулаторни активности на Органот, со посебен фокус на Регулаторни Надзор, Надлежностите, Усогласеност и Играч Поддршка.Пред да се приклучи на MGA, Farrugia окупирана голем број на улоги во телеком индустријата, се работи за телекомуникациски гигант Водафон во својата Maltese и италијански бизниси 2 слот вертикална графичкиот процесор планината.

Heathcliff Farrugia, исто така, служеше како член на MGA е Контролниот Советот и ко-претседаван на MGA е способен & Соодветна Комисија, која беше одговорна за оценување на оние поединци и компании кои аплицираат за Maltese игри лиценци.Тој, исто така, беше член на одборот на Игри Регулатори на Европскиот Форум (GREF), каде што тој сега е член и, исто така, е член на Меѓународната Асоцијација на Игри Регулатори (IAGR) и Меѓународната Асоцијација на Игри Советници (IAGA). seminole кокос крик казино.