веста за онлајн коцкање во мичиген

Азија казино оператор Галакси Забава Група Ограничен го објави својот финансиски резултати за 2017 покажува 61% зголемување од година на година во прилагоди нето профит да $1,4 милијарди заедно со 18% пораст во рамки на вкупните приходи до $7.9 милијарди долари.Хонг Конг-листата Галакси Забава Група Ограничен објасни дека неговата целосна година прилагоди заработка пред камати, даноци, амортизација подобри со 37% од година на година да се погоди $1.8 милијарди долари, додека неговата вкупна игри приходи од $7.4 милијарди претставува отече на некои од 17%.Галакси Забава Група Ограничени работи Галакси Макао, StarWorld Макао и Бродвеј Казино во Макао и изјави дека својата годишна собрани приходи од мас-пазар маса игри достигна речиси $3.1 милијарди евра, што е зголемување од 15% од година на година, додека ВИП takings се зголеми од 19% да се постигне само преку $4 милијарди долари.Во однос на индивидуалните својства, Галакси Забава Група Ограничен изјави дека неговата Галакси Macau сопственост снимен на засилување на 17% од година на година во годишни приходи за речиси $5.7 милијарди долари, додека на местото на случувањето е поврзана прилагоди заработка пред камати, даноци, амортизација на $1,4 милијарди означи 31% зајакнување.За StarWorld Макао, операторот изјавил дека дванаесет-месечниот takings зголемена за 20% од година на година да $1.8 милијарди евра со годишна прилагоди заработка пред камати, даноци, амортизација оток од 38% до $383.1 милиони евра.Сепак, ситуацијата за Бродвеј Казино е далеку помалку розова како Галакси Entertainment Group Limited објавија дека на ова место имаше снимен речиси 24% откажат од година на година во годишни приходи до $65.6 милиони заедно поврзани 66% намалување во прилагоди на дванаесет-месечниот приход пред камата, даноци, амортизација до $1.2 милиони евра.Галакси Забава Група Ограничен откри дека сето ова го остави со нето средствата и течни инвестиции од околу $5.3 милијарди од крајот на декември, од кои некои $4 милијарди долари беше во готово, додека неговата вкупниот долг застана на малку повеќе од $1.2 милијарди долари веста за онлајн коцкање во мичиген. "Јас сум убеден на среден до подолг рок outlook за Макао и оваа доверба се базира врз продолжение цврсти економски перформанси на Кина и значително underpenetrated туристички пазари во Кина и Азија," прочитајте среда изјава (pdf) од Луи Че Ву, Претседател на одборот за Галакси Забава Група Ограничен вести казино ди campione d'italia. "Покрај тоа, отворањето на нови својства во Макао во 2018 и промоција на Хонг Конг-Zhuhai-Macau Мост треба да се стимулира раст во пократок рок период." купи покер чипови во близина на мене.