Plus Vieux Casino Du Monde

Ерменија е прва коцкање индустријата за игри на форумот е поставена да се земе место во земјата на престолнината Yerevan на 19 ноември, 2015 година plus vieux casino du monde. Конференција теми ќе бидат опфатени сите аспекти на развивање на успешен коцкање бизнис во Ерменија, вклучувајќи и како да се замислуваме, стартување и да се започне игри претпријатија, правни услови за отворање на казината и клубови, онлајн казино развој, валута и крипто-валута прашања, инвестиции и финансирање, предвидувања и перспективи, и дополнителни потоци на игри приходи, вклучувајќи филијалата маркетинг.Во прилог на говорникот, презентации, Игри на Конгресот кој е Демо Област.Форум организаторите ќе се соберат казината и покер клуб производители на опрема, обложување развивачите на софтвер, платен систем претставници, и потенцијални инвеститори, како и на сите учесници на настанот ќе имаат пристап до овие производот демонстрации.Турнејата на ерменски казина е закажана за 20 ноември, и ќе се обезбеди Игри Конгрес на учесниците шанса да се испита работење на казиното, од зад сцената.Гости ќе бидат во можност да се сретне со бизнис сопствениците и извршни директори, да се воспостави индустрија контакти, и да дискутираат за можни кооперативни идеи со коцкање индустрија претставници plush casino no deposit bonus codes.
Yerevan е град на Ерменија, најмалиот од земјите на ЗНД.Република македонија има популација од околу 3 милиони луѓе, со една третина од земјата на жителите кои живеат во централна да Yerevan.Во моментов има 10 казина и уште 100 игри салони во и околу главниот град.Настанот се организира со Насмевка-Експо, иновативен ЗНД изложба и конференција настан компанија која се специјализира во напредно бизнис случувања, вклучувајќи ги и роботика и комуникациски технологии, 3D печатење, виртуелна реалност, крипто-валута, како и коцкање и забава индустрии. pm casino 77.