Accom во близина на круната казино мелбурн

acau казино junket инвеститор Suncity Group Ltd вели дека тоа има поставено Руши Светски Рекорд за најголемиот некогаш прво место награда за baccarat турнир, во HKD100 милиони долари (US$12.9 милиони денари).Јануари извештај од Daiwa Хартии од вредност Group Inc опишани Suncity Група како најголем junket промотор во Макао, со околу 25 проценти од Макао пазарот е ВИП чип се тркалаат. accom во близина на круната казино мелбурн.