гран казино De La Mancha Sl

Само кога сте размислувале трупот на сојузниот игри прописи беше мртов и ладно, заедно доаѓа Држава Њујорк Претставник Петар Цар (R-Long Island) со нов сојузна онлајн покер сметка дека тој има намера да ги презентира на Конгрес наскоро.Очигледно уплашени во перспективата на држава-по-држава игри експанзија (ние не сме сосема сигурни зошто), тој сака некои Чичко Сем надзорот на целиот shebang.Временската линија за ова законодавство да биде воведен, според царевата портпаролот Кевин Fogarty, е "кратко време." Од кога не Државни Претставници имаат spokespeople?Тоа е прилично фенси.Тајната на Законот сè уште не е јасно што точно сметка ќе им понуди (или зошто тоа фанфари што индивидуални државните записи се нуди); гласини велат дека тоа ќе биде помалку "Невада-центрични" (споделите со нас како што функционира надвор за вас, деца) од претходниот бил дека никогаш не го направиле тоа до подот од Сенатот Мнозинство Лидер Хари Рид (Д-NV) минатата година.Сите ние знаеме е дека тоа адреси покер само, но може да има некои стравувањата за државната лотарија, кои беа очигледно не екстатично за Рид претходните no-show мерка.Ах, политиката.Калифорнија Цевки Во Меѓувреме, во текот на Западниот Брег, во Калифорнија (држава која што ќе биде од корист во голема мера од правни онлајн покер, со оглед на своите избирачи и големината на населението), не е разговор на нова онлајн игри на законот да дојде во јуни, кои би се речиси едногласни племенски игри поддршка (за разлика од било кој од неговите претходници).То, тие велат дека дури и племенски лидери, кои претходно биле против било кој онлајн игри премин, ќе бидат поддршка на оваа.Ветувања, ветувања; ние ќе го види.Можеби една од причините новата мерка е овации еднострано поддршка е затоа што тоа е преземање на коцкање периферија, вклучувајќи ги и државните картичка клубови и коњ песни, во предвид, додека одржување на стерн став на оние непослушен деца како PokerStars со многу јасен "лошиот актер" пустословие.Без оглед на тоа вели, изгледа како оваа сметка ќе се чека до следната Калифорнија законодавната власт клоци во; оваа сезона сесијата сега е затворена. гран казино de la mancha sl.