глобалната покер готовина надвор процес

Земајќи ги во предвид играчите желби, favbet.com ажурирани радикално на неговиот дизајн.Во Мај 2017, FavBet направи значајни промени во дизајнот на својот сајт – favbet.com.Ние може да се каже дека само препознатлив корпоративно бои и општата структура беа зачувани.Новиот дизајн е адаптивни која им овозможува на играчите да ги користат нивните мобилни уреди активно и целосно и да имаат пристап до речиси сите функции на посветен сајт за десктоп.Додека изградбата, ние го зема предвид искуството на bookmaking пазарот лидери, играчите желби, резултати од анкети, фокус-групи студии и тестирање.Промените беа воведени постепено да не се наруши 24-часовен систем на работата и го комплицира играчите живот.По секоја фаза на промени, дебагирање на системот беше спроведена, длабоко изработка на желби и корекција на клиентот коментари кои се договориле да дејствуваат како една фокус група и да се земе учество во тестирање.Она што се промени: FavBet целосно преработил мобилната верзија на сајтот.Ставање облози од мобилни уреди како погодно како од десктоп.Овие се само за главните промени што се направени во FavBet.Одете на страницата favbet.com, регистрирате и да добие бонус!Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre глобалната покер готовина надвор процес.