колку казино во индија

acau има шест казино оператори имаат вети дека на агрегат на MOP18 милиони долари (американски долари на 2,2 милиони евра) на локалната власт иницијатива наречена "Уметноста Macao 2019".Тоа карактеристики уметност-поврзани и културни настани и работи од овој месец до октомври.acau е уметност иницијатива ќе вклучува вкупно 40 "големи настани", вклучувајќи ликовни изложби, културни и музички изведби, според вторник притиснете изјавата објавена од страна на градот е Културен Работи Бирото.На совпаѓа вклучува настани хостиран од страна на Макао казино concessionaires во нивните својства.alaxy Забава Група Фондацијата, ентитет се поврзани со Macau казино оператор Галакси Enterainment Group Ltd, во моментов има изложба вели дека е поддршка на владата е уметност иницијатива колку казино во индија. "Грејс Кели: Од Холивуд за да Монако – Изведувачи "Tributes" во Галакси за Забава е Cotai одморалиште Галакси Макао, работи од Мај 16 до 28 август колку казино во индијана.
s дел од Уметноста Macao 2019, Melco Летувалишта и Забава Ltd е да започне една уметничка изложба – работи од 6 јуни до 31 октомври – нарекува "Неочекувани Средби", на пример во Градот на Соништата Macau што вклучува современа уметност парчиња, како што се KAWS' "Добри Намери" и Ервин Wurm е "Масти Конвертибилна".acau оператор MGM Кина Holdings Ltd е да започне една уметничка изложба наречена "Hua Јуани" во MGM Cotai од 7 јуни до септември 3 колку казино во лаос. Тоа ќе функција уметнички дела во мастило како и мултимедијални формати, од уметници Вен Ма и Јанг Yongliang.ynn Macau Ltd ќе лансира два-центар уметничка изложба – во својата Дин Макао и Дин Палата properties – под темата на "Дин – Градината на Земските Задоволства", од јуни 6 6 октомври кога ќе холивуд казино отвори во pa.
Тоа карактеристики на современите уметнички дела од уметници, вклучувајќи Edoardo Tresoldi, Билка Alpert, Џенифер Steinkamp, Refik Anadol, Роберт Индијана, Сем Френсис, и ЛУД Архитекти. кога ќе холивуд казино отворен во толедо охајо.