кога ќе холивуд казино отвори во Lawrenceburg индијана

ibraltar-регистрирани лице Вилијам Хил Steeplechase имаше вели во ноември 8 изјава дека Вилијам Хил група контролира одредени обични акции на NYX Игри и кабриолет приоритетни акции во NYX Игри подружница дека ќе агрегатно даде Вилијам Хил 31.9 проценти од NYX Игри група обични акции.Вилијам Хил ја објави намерата да се претворат своите приоритетни акции, пред состанокот да гласа за договорот кога ќе холивуд казино отвори во lawrenceburg индијана. YX Игри се вели во ноември 10 соопштение тоа беше поднесена тужба во U кога ќе холивуд казино отвори во индијана. суд против Вилијам Хил група, наведувајќи анти-конкурентни однесување од страна на вторите, и обид да се блокира стекнување на NYX Игри од Научни Игри. казино назад кон иднината 2.