кочија на рулет Marque Caddie

Врв за Забава не успеа да поднесе формална пријава со Њу Џерси игри на регулаторите за да се изгради бутик-хотел стил-казино во Атлантик Сити со минатата недела рокот, а завршува на Лас Вегас-базирана компанија интерес во проектот.Во соопштението, Њу Џерси органи рече Хард Рок Меѓународниот беше единствената компанија формално да се поднесе барање од страна на крајниот рок.Во јануари, Њу Џерси Gov кочија на рулет marque caddie.
Крис Кристи го потпиша законот со кој намали на минимум прагот за казино конструкција од 500 хотелски соби 200 соби.Помали казина се гледа како на начин да се создадат работни места, изградба и донесе нови атракции да игри на пазарот.Во јули, Совршенство поднесе писмо за интерес со Њу Џерси игри регулатори за еден од бутик казино лиценци.Ова не е прв пат Врв има погледна во Атлантик Сити.Во 2006 година, компанијата потроши $270 милиони за да се стекне стареење Песоци Казино и на околното земјиште.На Песок беше затворен и згасна во 2007 година и компанијата објави планови за $1.5 милијарди долари до $2 милијарди Boardwalk одморалиште.Економијата, сепак, tanked, и Атлантик Сити игри приходи почна нивните nosedive.Врв откажана проектот во крајот на 2008 година кочија на рулет maison du monde. Компанијата го стави својот 19 хектари на пазарот, но видоа малку интерес од недвижен имот шпекуланти. кочија на рулет leroy мерлин.