холивуд казино Youngstown охајо часа

Во петок, Индија-базирани Делта Corporation објави дека го купи 31,994 сопственички акции од Halaplay Технологии, основачот на HalaPlay, онлајн фантазија спортски веб-сајт.Речиси 32,000 акции сочинуваат 15.52% од капиталот, акции во HalaPlay и последна трансакција за купување на акции ќе биде склучен од страна на 1 Мај холивуд казино youngstown охајо часа. Во поднесување бара од страна на берзите, Делта најави дека тие биле инвестирани пари за купување на сопственички акции.Како дел од трансакцијата, Guassian Мрежи Private Limited, подружница на Делта, ќе биде пренесување на нивните фантазија спорт поделба на HalaPlay.Што ќе им даде Gaussian дополнителни 4.03% од капиталот, акции во HalaPlay.Дека Делта ќе купите акции во HalaPlay треба да дојде како изненадување за никого.Во ноември 2017, беше соопштено дека Kae Капитал и Nazara Игри мораше секој инвестирани во фантазија спорт платформа холивуд казино york па отворање датум. HalaPlay создал некои прилично софистицирани алгоритми за да им помогне на корисниците нацрт тимови според однесување и статистика analytics имаше определено.Нивните програми беа во можност да дознаете на мува, помага да се подобри искуство за корисниците.Речиси точно една година подоцна, беше соопштено дека Nazara беше во потрага за проширување на операциите.Преку инвестиции од WestBridge Капитал и Rakesh Jhunjhunwala, компанијата се обиде да создаде четири дополнителни локации, со Африка и Индија се основните дестинации.Ова им овозможува да се движат надвор фантазија спорт и во другите потфати во прилог, во која беа вклучени спортски коцкање.Со спортски коцкање веќе станува голем бизнис во Индија, компанијата се бара да ги зголемат своите приходи преку проширување во Африканскиот континент.Во комбинација, Делта Корп и Gaussian Мрежи сега сопствена речиси една петтина од HalaPlay во 19.55% од капиталот, акции.Ова не само што ќе ви овозможи да се нурне во фантазијата спортски свет, но треба да им даде значајна улога во онлајн игри простор каде проширување се гледа како приоритет во Делта.Според HalaPlay веб-сајт, порталот во моментов има над 2 милиони корисници, со годишни приходи постигнување колку што Рс какви се шансите на притискање на слот машина. 2.98 crores на крајот на 2018 какви се шансите на притискање на џекпот на слот машина.

Многу од овие корисници да падне во една од најбараните демографијата, оние на возраст меѓу 20 и 27 какви се шансите на притискање на теренот во craps. Оваа група е најчесто веројатно да се вклучат во фантазијата спортови и игри, и да си го заземат своето место во компанијата со докажано досие треба да се даде Делта вистински inroads во сосема нов извор на приходи на коко бар (во seminole казино кокос крик). HalaPlay во моментов е вториот најголем фантазија спортски портал во Индија, заостанува само Dream11, но тоа не би било чудно да се види дека се промени драстично.Со Делта Корп сега значаен инвеститор во компанијата, тие би можеле наскоро ќе се најдат на врвот на синџирот на исхрана.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre на дојде залог craps стратегија.