какви се шансите на притискање на зелената во рулет

#8220;По голема оценки, Konami не само што имале широка техничка инфраструктура потребна за поддршка на нашите цели, но, исто така, компанијата вредности, култура и професионалност за да се поттикне вистинско партнерство", рече Марти Голдман, постар заменик претседател, глобалната казино операции, на Карневалот Корп, во подготвена изјава содржани во огласот.onami Игри рече дека неговата Synkros производ ќе биде во на-табла казина низ девет Карневал Корп крстарење брендови: Карневал Крстарење Линија; Холандија Америка Линија; Принцеза Патувања; Seabourn; AIDA Патувања; Коста Патувања; Cunard; P&О Патувања (Австралија); и P&О Патувања (ВЕЛИКА британија).вкупно 20 нови бродови треба да биде предаден на група помеѓу 2018 и 2023, според вторник печат изјава какви се шансите на притискање на зелената во рулет.
Лансирањето на Synkros низ неговото казино портфолио ќе им овозможат на Карневалот Корп со унифициран глобален систем, со што заедно маркетинг, извештаи, анализи, сметководство, и повеќе,", рече Том Jingoli, извршен потпретседател и главен комерцијален директор на Konami Игри, исто така цитирани во порака. какви се шансите на притискање на црвено на рулет.