вкупно војна атила градење на слотови

Даночно оптоварување на сите freeplays во првичниот предлог беше поголем од очекуваното, велика БРИТАНИЈА Владата вели дека По завршување на консултациите во насока на донесување на далечинскиот игри даночниот третман на слободна игра, во согласност со општите обложување индустрија, на Владата на велика БРИТАНИЈА е решена постојните предлог ќе наметне поголема товарот на далечинскиот игри бизнис отколку што првично се очекуваше и ги превзеде за ревизија на нацрт-закони предлог од страна на примена на данокот на првата употреба на freeplays само што е спротивно на оданочувањето сите freeplays.Покрај тоа, врз основа на консултации предлог, добивки, исто така, ќе се донесе во должност пресметка на крајот на ре-wagering процес.Тоа понатаму беше договорено, дека игри кои се бесплатни-за-игра за сите учесници, и награди освои играње на овие игри, ќе бидат исклучени од далечински игри давачки.Ревидираната нацрт-законодавството се очекува да биде објавен денеска (понеделник), заедно со даночни информации и влијание известување.На нов далечински игри давачки се очекува да се имплементираат од .Детални одговори од индустријата претставници и на Владата на велика БРИТАНИЈА може да се пристапи тука:https://www.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/574345/Tax_treatment_of_freeplays_in_Remote_Gaming_Duty_-_summary_of_responses.pdf Онлајн Казино Вести Учтивост на Infopowa човек со планот тука во Casinomeister.Брајан Bailey е трчање Casinomeister од неговото лансирање во јуни 1998 година вкупно војна атила градење на слотови.

Тој го гледал индустрија расте од неговите исконски фаза на она што е сега.На Meister има присуствуваа речиси 100 конференции во изминатите 20 години и да има или е говорник или панел модератор за најмалку 60 настани.Тој отсекогаш поборник на правдата и разумот и е познат како германски пиво, добра Магарешки, и [email protected] вкупно земе од дијамант казино heist.