блек џек вода асоцијација Starkville Ms

Над 1.000 дена.Тоа е колку дена тоа е од Црн петок слезе на Американската покер играчи.Многу се случило, бидејќи таа кобна 15 април 2011 година, но по неколку години на чекање, чекање, па дури и повеќе на чекање, играчи кои имаа свои средства конфискувани на Full Tilt Покер ќе се врати во нивниот FTP сметки.Подобро доцна отколку никогаш, дури и ако тоа 'доцниот' беше години задоцнета.Градина Градот Група најави дека на првиот круг на плаќањата за оние замрзнати Full Tilt Покер сметки е закажан за 28 февруари, кој е овој петок.Играчите чии банкарски сметки имаат положено прелиминарната процесот на тестирање и биле одобрени за исплата веројатно примените e-mail известувања до сега, информирајќи ги дека нивните "Петиција за Простување е одобрен" и, сега, право да добиваат средства тие да се загуби во врска со настаните на Црниот петок.Тоа е добредојдовте олеснување за многу покер играчи кои мислат тие никогаш не си живеат за да го видите на овој ден доаѓаат.На e-mail, исто така, содржани износот дека тие се закажани за примање, кои ќе бидат платени "по електронски пат преку ACH на сметка во банка", кој беше наведен во секој играч петиција.Вести на оние изгубени средства конечно наоѓање својот пат назад кон играчите се сретна со пресреќен реакции низ социјалните медиуми одбор.Ако имавме пари врзан дека долго со неизвесност на некогаш се видиме повторно, ние би се psyched за да дознаете дека ние сме се нашите пари назад.Некои луѓе се уште може да биде peeved не смее да биде во можност да го користат пари за толку долго време, но барем тие се добие за да ја видите назад, што е повеќе од она што многу луѓе се надеваше на висина на Црн петок контроверзии.Па дури и ако тоа беше повеќе од голем број на луѓе ќе сум се надевал дека, оние играчи кои ги загубија своите средства може да се земе удобност знаејќи дека парите е враќаат во своите раце.Сите е добро што завршува добро, нели?Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre блек џек вода асоцијација starkville ms.