може ли да се збогатат коцкање

Кина е лотарија на продажбата ужива здрава поттик во 2016 година како Евро 2016 фудбалски турнир помогна да се надомести тековна онлајн лотарија забрана.Бројките објавени во понеделникот на Кина Министерството за Финансии покажаа целокупната лотарија продажбата на ЈЕНИ 394.6 б (б) во 2016 година, што претставува годишно-на години подобрување на 7.3%.Тоа бележи раст од 2015 година, за време на која лотарија на продажбата падна 3.8%.Додека помош лотарија останува во Кина врвот носител на ЈЕНИ 206.5 б, социјална лотарија е 2.5% од година на година се зголеми беше dwarfed од страна на спорт лотарија е 13.1% добивка на ЈЕНИ 188.1 б, таа бројка се одразува hubbub во текот на минатото лето е Еуро 2016 година footie фест.Тоа, рече, разликата беше сличен за декември е месечни резултати, во кој спорт лотарија доби 11.4% да ЈЕНИ 16.6 б додека помош лотарија стана еден релативно скромен 4% до ЈЕНИ 20b.Целокупната продажба во декември беа до 7.2%.Тоа е 22 месеци од Пекинг нареди 'привремен' прекин на интернет лотарија на продажбата по откривањето широка измама во провинциски лотарија администрација центри.Пекинг има уште формално да покажува кога оваа суспензија може да биде укината, но истражувањето на пазарот фирма Technavio сепак пренесена во Кина онлајн лотарија на пазарот ќе уживаат соединение годишни приходи раст на 4.53% помеѓу сега и 2020 година може ли да се збогатат коцкање. Тоа ќе биде слатка музика до ушите на онлајн спорт лотарија оператор 500.com, кој помина шест директно четвртини без известување на било какви приходи од казната била изречена.Превирања сега се појавува да се принудени компанијата да се смени составот на нејзиниот одбор на директори.Во неделата, на Nasdaq-листата 500.com најави дека Човекот Сан Закон требаше спуштил како компанија е претседател, а директорот Weiguo Зао имаше, исто така, му се предаде на неговото седиште huff и плескавици. 500.com има назначено Лиан Чи како свој нов претседател, а Weiguo седиште ќе биде исполнет со 500.com's правниот застапник Бо Ју.Чи е ко-претседател на Tsinghua Unigroup, кои добија 15.2% од акциите во 500.com во јуни 2015 година, само неколку месеци по онлајн суспензија зеде сила и 500.com почна во потрага по нови извори на приходи.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre слот машина онлајн.