ѕвезда фокс слот машина шеф

eutsche Банка restated својата 'купи' оценка на акциите на Австралиската слот машина производител Aristocrat Слободно Ltd во извештај објавен во среда.На акции – кои се деноминирани на Австралискиот пазар во Австралиски долари – му е дадена US$7.20 целна цена од страна на банката.Аналитичарите истакна дека овој потег беше вреднување на повик.n јули 7 Aristocrat се вели во поднесување на Австралиската Хартии од вредност, тоа беше склучен договор да купи приватно одржа гејминг машина производител на Видео Игри Технологии Ад со седиште во сад за НАС$1.28 милијарди долари во готовина. ѕвезда фокс слот машина шеф.