рулет Anglaise Jeux слободен

Во пресрет на планираните отворање подоцна овој месец во Заедницата На Северните Маријански Острови, под-изградба на Империал Пацифик Одморалиште И Хотел Saipan е да бидат обезбедени со тестот за оптоварување на еден-megawatt на електрична енергија од страна на владата-се кандидира Заедницата комунални Услуги Corporation.Според извештајот од Marianas Различни весникот, оваа првична одредба е поставен да расте со уште 2.5 megawatts во средината на јануари, пред дополнителни 2.5 megawatts е додадена однапред на отворањето на Garapan објект пред крајот на прославите за да го одбележи доаѓањето Кинеската Нова Година рулет anglaise jeux слободен. "Сето ова е за тестирање и да одите низ поголемиот дел на јануари," Гери Камачо, Постапувајќи Извршен Директор за Заедницата комунални Услуги Корпорација, изјави за весникот.Камачо, исто така, изјави Marianas Различни дека Кралскиот Пацифик Одморалиште И Хотел Saipan, која е изградена од страна на Кралскиот Пацифик International Holdings Limited и нејзините Најдобри Сонце Меѓународен Ограничен подружница, е поставен да бараат околу десет megawatts на вкупната енергија кога целосно оперативна додека близина 300-соба Saipan хотел во моментов во изградба од страна Искрен Профит Меѓународен Ограничен ќе треба околу еден megawatt на електрична енергија.Весникот објави дека Кенсингтон Хотел Saipan од инвеститорот Микронезија Одморалиште Ставена е исто така да бидат обезбедени со еден megawatt на моќ, што е побарано Заедницата комунални Услуги Corporation сериозно да се разгледа можноста за проширување на својата моќ генерација капацитет до 40 megawatts рулет казино како да се победи. "Нашите резерви [капацитет] е во ред и ние сме доведување на средства за да се здобијат со проширување на капацитетот на" Камачо, изјави Marianas Различни.Весникот објави дека Заедницата комунални Услуги, Корпорацијата може во моментов се произведуваат некои 56.8 megawatts на моќ, додека нејзината резерва капацитет стои во 18.5 megawatts со врвно оптоварување на 38.3 megawatts.На комунални исто така се очекува да биде во можност да понудат дополнителни 5.4 megawatts по реставрација на трите блока на електраната Две во Март. паркинг во harrah ' s казиното њу орлеанс.