онлајн казино слободни вистински пари без Депозит

Ноќ на вештерките доаѓа во претходната недела за милијардер Карл Icahn како бил со цел да се спречи казино сопственици од "складирање" нивните игри лиценци помина во Сенатот.

Icahn има стравуваа дека мерката, спонзориран од Њу Џерси Сенатот Претседателот на Стив Sweeney, ќе ве спречи од него или повторно отворање или продавање на сега shuttered Адут Таџ Махал казино.Притиснете на Атлантик Сити се изјасниле дека Сенатот гласале 29 – 6 во корист на сметката во четврток сесијата онлајн казино слободни вистински пари без Депозит. "Казино сопствениците не треба да биде манипулирање на систем и искористување на стечај закони како на начин да се пробие синдикати и да го одземе права и бенефиции на работниците," Sweeney рече, според вести веб-сајт може да коцкање спречи добивање на хипотека. "Атлантик Сити гејминг индустријата е очигледно соочува со тешки предизвици на конкуренција од други држави, но одговорот е не да се вклучат во практиките кои се казни работници." Според предложената мерка, казино лиценца кандидати ќе биде одбиен за пет години тие треба да се најде да се "суштински" затвори казино во државата.Но логорот на милијардер казино инвеститорот има наречена Sweeney е бил како "анти-Icahn казино исклучување сметка." Тони Rodio, кој работи на Таџ казино и Icahn е Tropicana казино, истакна дека на мерка, ако таа станува закон, ќе ретроактивно влезат во сила на 1 јануари, 2016 година. Тој верува дека Sweeney предлог-законот е ништо друго туку казна за затворање на расклатени казино на почетокот на овој месец од законот ќе се применува само на Icahn во ова време, иако четири други Атлантскиот казина се затворени од 2014 година.

Четири казина, кој беше затворен во 2014 година беа Атлантскиот Клуб, Showboat, Уживаат и Адут Плаза. "Казнувањето на Г-дин Icahn со укинување на неговата способност да се отвори Таџ или да се направат понатамошни инвестиции во Атлантик Сити за пет години, како и ограничување на неговата способност да го продаде Таџ, е несовесно особено во поглед на неговиот рекорд во зачувување на Tropicana," Rodio рече може да коцкање да го уништи вашиот живот. "Тоа е особено неблагоразумен, бидејќи со оваа легислатива Карл Icahn способноста за понатамошно инвестирање во Атлантик Сити е ограничени и можноста за креирање на дополнителни работни места, како што направи во Tropicana, е сериозно ограничена." Icahn 's единствената шанса сега е за Републиканците влада.
Крис Кристи, кој има направено критика на некои работни организации клучен дел од неговата политичка агенда, да ѓубре законодавството.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre може да коцкање пари се оданочуваат.