казино партија имот корпус Christi

владата министерот во Кина повика на оние администрирање на земјата државата санкционира игри на среќа да ги "исправи секоја грешка" откриени од страна на неодамнешни ревизорски извештај, рече Xinhua, службен Кинеската новинска агенција казино партија имот корпус christi. #8220;Секоја злоупотреба и губење на благосостојбата лотарија средства не живеел до довербата на лотарија купувачи или општество, и е оштетен сликата на Партијата и на владата", рече Li Liguo, министерот за цивилни прашања, кои се однесуваат latterly на владејачката Комунистичка Партија на Кина.o единствен орган е одговорен за спроведување на сите активности на Кина две овластен лотарија системи – благосостојба лотарија и неговиот помлад брат на спорт лотарија.Кина игри на среќа се управувани од страна на Министерството за Финансии, Министерството за цивилни Прашања, и Генералната Администрација за Спорт.Министерството за цивилни Прашања, главно е одговорно за благосостојбата на лотарија, се изјасниле Xinhua.р Li повика оние игри на среќа во рамките на Министерството за цивилни Прашања на "introspect и точни секој престап откриени од страна на ревизијата." n април 3, осум Кинески централни владини агенции издадени заеднички јавен оглас нарачување на прекин на онлајн продажбата на лотарија.Тие, исто така, побара провинциски владини органи "се испита и санкција неовластено онлајн лотарија на продажбата во нивните надлежности". казино партија имот бејкерсфилд ca.